screen-shot-2016-09-17-at-16-01-04

Knit / Mads Noorgard   Coat / Twist & Tango   Scarf / Samsoe & Samsoe

Bag / Boss   Sneakers / Filippa K   Jeans / Twist & Tango

 

Vihdoin ja viimein tänne Ranskaankin saatiin syksyisempää ilmaa, enkä voisi olla tyytyväisempi! Kelien myötä myös inspiraatio syyspukeutumiseen on lähtenyt lentoon, enkä malta odottaa, että voin käyttää paksumpia takkeja ja muhkeita huiveja. Vaatekaappini on hyvässä valmiudessa tulevaan kauteen, mutta toki sitä on löytänyt vaikka mitä muutakin ihanaa ja itsekuri on kyllä ollut koetuksella…

Kokosin tähän näistä suosikeistani muutamia asukokonaisuuksia, jotka pukisin päälleni enemmän, kuin mielelläni. Etenkin tuo Twist & Tangon lampaankarvatakki on aivan upea ja sellainen jolle tulisi paljon käyttöä! Täytyy pistää se harkintaan…Sen lisäksi fiilisten tuota J.Linderbergin pitkää villakangastakkia, sekä tuota puuvillaista pipoa. Se olisi mainio tähän aikaan vuodesta, kun lämpötilat ovat vielä suhteellisen korkealla. Ajattelin tehdä pian syksyn “wish list“-postauksen ja siellä keikkuvat vahvasti ainakin kiiltonahkabootsit. Onneksi niitä on nyt runsaat määrät tarjolla. Yhdet varteenotettavat löysin Tukholmasta, joten voi olla, että laitan ne nyt tilaukseen.

Rentouttavaa sunnuntaita sinne ja kuullaan huomenna asupostauksen kera!

P.S. Osa teistä on saattanut jo huomata tuon sivun oikeassa laidassa olevan lukijatutkimuksen. Arvostaisin suuresti jos ehtisitte ottamaan siihen osaa. Mitä enemmän tiedän teistä ja mielenkiinnonkohteistanne, sitä paremmin pystyn suunnittelemaan postaukset, sekä tietenkin valitsemaan oikeanlaiset yhteistyöt. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kaksi 100 euron Iittala-lahjakorttia. Kiitos!

 

Finally the weather got a bit cooler and I couldn’t be happier. Now I’m really starting to get into the Fall vibe. Can’t wait to start wearing thicker coats and chunky scarves, but I’m still going to have to wait a bit more for that. My closet already has everything I could need this season, but it doesn’t mean I can’t dream and look, right?

For today’s post I created four different looks from my favorite pieces from Boozt’s selection. I fell especially for the lamb fur coat, which would be a great addition to my wardrobe! Not to mention that dark navy wool coat from J. Lindeberg or that cotton beanie. I was actually planning to do a “fall wish list” post next week, so stay tuned. At least patent leather boots will be on it and that lamb fur coat..

Have a relaxing Sunday everyone!

 

screen-shot-2016-09-17-at-14-41-56

Knit / Custommade   Coat / J.Lindeberg   Beanie / Maison Scotch

Pants / Arnie Says   Shoes / Ecco   Bag / Whyred

screen-shot-2016-09-17-at-14-28-20

Shirt / Filippa K   Coat / Filippa K

Pants / By Malene Birger   Shoes / Kurt Geiger   Bag / Mango

screen-shot-2016-09-17-at-14-15-50

Hat / By Malene Birger   Knit dress / Hunkydory   Boots / Peter Kaiser

Vest / Day Birger et Mikkelsen   Bracelet / Pilgrim   Bag / Vagabond

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save