hmprod

 

Saavuin eilen sateiseen Pariisin ja vettä tuli samaan tahtiin, kuin lunta Helsingissä. Odotin, että täällä saisin nauttia vielä kauniista syksystä, mutta taisi olla haaveilua. Tällä viikolla vettä tulee nimittäin joka päivä ja lähes kaatamalla. Siksi halusin vinkata teille tästä upeasta neuleesta jo ennen kuin se pääsee asukuviin asti (saa nähdä milloin pääsimme kuvaamaan tällä kelillä). Tämä neulemekko on aivan täydellinen (päämateriaalit ovat villaa ja mohairia) ja vaikka H&M:n sivuilla tästä puhutaan neuleena, niin mielestäni se on enemmänkin mekko. Tilasin itselleni vielä S-koon ja se on pituudeltaan juuri oikea (tulee melkein polviin asti, eli ei liian lyhyt). Etenkin ylipolvensaappaiden kanssa se on upea!

Tällaiset “joka paikan” vaatteet ovat kyllä ihanan helppoja. Tämänkin kanssa voisin hyvin mennä illalliselle tai sitten pitää sitä arkena tennareiden kanssa. Näistä helpoista ja arkisista vaatteista haluankin vaatekaappini pääosin koostuvan ja tämä oli kyllä täydellinen lisä sinne! Yritin etsitä tätä neuletta verkkokaupasta (olisin linkannut sen valmiiksi), mutta en enää löytänyt sitä. Kannattaa siis käydä myymälässä kyselemässä tai tarkistaa josko verkkokauppaan olisi tullut täydennystä.

 

I came back to France yesterday and it was raining like crazy. I was expecting sunny Fall weather, but instead I got a slap in the face. In Helsinki the rain came as snow and here just in good old water. This week is not looking any brighter, which is why I wanted to give you hint about this perfect knitted dress from H&M (I wanted to show it in outfit pictures, but if it’s raining all week, it’s going to be hard to shoot).  This dress is made mainly of mohair and wool and the length is perfect (not too short). Especially with over the knee boots, it’s going to look so good!

 

*Photo: H&M.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save