picmonkey-collageThrow   /   Candelabra     Lights

Candle   /   Tree   /   Candles

Vase     Sheep hide   /   Ornament

 

Vaikken olekaan talven suurin fani, niin joulu on silti yksi suosikeistani. Marraskuussa alan jo fiilistelemään tulevaa juhlakautta ja kodin koristelu kuuluu asiaan. Etenkin täällä Ranskassa missä ilmojen puolesta ei saa joulufiilistä millään, niin se on entistä tärkeämpää saada edes kotiin se ihana ja kutsuva jouluinen tunnelma. Mielestäni nämä viikot ennen aattoa ovat aina ne parhaimmat, joten siksi niistä voikin alkaa nauttia jo hyvissä ajoin.

Siellä Suomessa on ilmeisesti satanut lunta paljonkin (ainakin pääkaupunkiseudulla), joten voin vain kuvitella miten jouluista siellä on. Eiköhän se talvestakin selviytyminen ole suurimmaksi osaksi asenteesta ja pukeutumisesta kiinni., Jos varustukset ovat kunnossa, niin mikäs siellä ollessa…? Toki hyvähän se on minun täältä vesisateen keskeltä neuvoa, heh…

Ihanaa torstaita sinne kaikille ja huomenna luvassa asukuvia siitä ihanasta neulemkekosta, joten pysykää kuulolla!

 

Even if I’m not a big fan of winter, I love Christmas time. In November I start anticipating for December 24th already and decorations are part of that. Especially when in France the weather is not very wintery, decorations are that much more important. I love creating a cosy atmosphere at home. I actually think the weeks before Christmas Eve are the best, which is why it’s good to start enjoying this season early enough.

Enjoy your Thursday everyone and tomorrow I’ll post outfit pics of the perfect knit dress, so stay tuned!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save