home-style-plaza-1

 

Te tiedättekin, että rakastan viettää aikaa kotosalla. Etenkin nyt talvella (ja tämän päivittäisen vesisateen johdosta) täytyy melkeinpä pakottaa itsensä välillä poistumaan täältä neljän seinän sisältä. Toisaalta jos joskus on ihana viettää aikaa rauhassa kotosalla, niin se on nyt marraskuussa. Voin hyvin mielin käpertyä lempihuopaani, sytyttää asuntomme täyteen kynttilöitä ja aloittaa vaikka Netflixistä uuden sarjan. Olen myös ihaillut meidän Elloksen kattokruunua, joka valaisee koko olohuoneemme. Välillä jopa liikaakin ja illalla tyydyn ihastelemaan sitä pimeänä kynttilänvalossa. Kaunis se on silloinkin.

Ranskassa talvet eivät ole aivan yhtä pimeitä, kun siellä pohjolassa, mutta tämä marraskuu on ollut erityisen sateinen ja moni päivä on alkanut harmaana ja hämärä on tullut aikaisin. Ei voi siis sanoa, että täällä ilma olisi ollut yhtään sen parempi, kuin siellä (ok, sentään lämpimämpää), mutta tämä pimeys ja harmaus vaikuttaa omaan jaksamiseeni samalla tavalla, kun ne koti-Suomen talvet. Olen kuitenkin nyt päättänyt, että sen sijaan, että pakottaisin itseni väkisin piristymään ja löytämään energiaa, aion ottaa kaiken ilon irti tästä hitaasta elämästä. Etenkin koti on tässä kuussa se turvapaikka, jossa on hyvä olla. Kynttilät, valot, joulun suunnittelu ja haaveilu ovat ne asiat mistä tämä kuukausi on tehty.

Onko siellä muita ketkä ottavat marraskuun, tanskalaisten tapaan, hyggeilyn kannalta?

 

You know that I love spending time at home. Especially during winter and now that it’s been raining non-stop almost every day, I find it hard to even get myself out the door. But on the other hand, November is the best time to stay at home don’t you think? I can wrap myself in my favorite throw from Balmuir, light candles and maybe start a new series on Netflix. Sounds very simple and perhaps even boring, but for me it’s taking advantage of this dark time of the year. 

Are there others of you who enjoy the slow and comfy evenings at home during dark November?

 

home-style-plaza-5home-style-plaza-4

home-style-plaza-7home-style-plaza-3home-style-plaza-10Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save