pre-chistmas-party-look-style-plaza-1-2

 

Mielestäni juhlavan asukokonaisuuden pystyy myös rakentamaan arkisista vaatekappaleista. Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan voi miettiä, että olisiko siellä kaapissa jo jotain mitä voisin hyödyntää. Tässä tapauksessa valitsin mustat suorat housut ja neuleen; ne kaksi vaatekappaletta, jotka varmasti löytyvät jokaisen vaatekaapista. Miten asusta sitten luodaan astetta juhlavampi? Meikin ja asusteiden avulla. Siihen kun lisätään vielä näyttävät korot, niin asusta tulee kertaheitolla juhlavampi. Tämä on juuri sitä juhlapukeutumista jota itse harrastan (jos pukukoodit sen sallivat). Onhan se totta, että välillä nautin itsekin siitä, että voi tälläytyä oikein kunnolla ja pukea päälleen sen kauniin mekon, mutta useimmiten valitsen arkisemman kokonaisuuden.

Näiden kuvausten aikana oli niin kova pohjoistuuli, että kuvaaminen oli lähes mahdotonta. Aina puuskien välissä, kun tuuli vähän rauhoittui, kamera lauloi täysillä, kunnes tuuli taas yltyi niin kovaksi, että hiukset sinkoilivat mihin sattui. Olin myös aivan jäässä, joten yritä siinä sitten saada kuviin seesteistä pikkujoulutunnelmaa, heh. Usein se tarina kuvien takana on ihan erilainen, kuin mitä kuvat viestivät, mutta hyvä niin. Haluan tarjota laadukkaita kuvia juuri sen takia, että sieltä arjen keskeltä pääsisi hetkeksi toiseen maailmaan.

 

I think you can make a festive outfit using casual clothing. You don’t always need to buy new things for a party, because most likely you already have something in your closet that you can use. In this case I chose to combine black simple pants with a casual knit – most likely everyone has these two item in their closet. Now how do you make this look more festive? With accessories and make-up (I personally prefer red lips for Christmas time). Also high heels are a good way to elevate any look.

While we shot these pictures, the wind was absolutely crazy and cold. Every time the wind slowed down a bit, we tried to take as many pictures as possible, before the next gust. In most of the shots my hair was all over the place, but these ones seemed to have a calmer feel to them. It’s funny how the story behind the pictures might be completely different, than what the pictures might make you think. But that’s kind of the point of good pictures, right? They should make you dream a bit and not think about shitty weather or unwashed laundry, heh.

 

pre-chistmas-party-look-style-plaza-2

pre-chistmas-party-look-style-plaza-8pre-chistmas-party-look-style-plaza-11

pre-chistmas-party-look-style-plaza-6pre-chistmas-party-look-style-plaza-12Photos: Thomas D.

Total look / Andiata*

Brooch / Chanel

Heels / Christian Louboutin

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save