leather-jacket-style-plaza-2

 

Miestenosastolta voi tehdä hyviä löytöjä ja yksi sellainen on tämä harmaa kashmirvillainen pipo (löytyy täältä). Bongasin sen H&M:stä, kun olin siellä poikaystäväni kanssa ja se lähti samantien mukaani. Tuntuu, että pipoja ei voi olla koskaan liikaa ja niitä onkin kertynyt kaappiini aika hyvä määrä. Pipot taitavat kuulua samaan kategoriaan neuleiden kanssa – niitä ei oikeasti voi koskaan olla liikaa. Ainakin näin omissa ajatuksissani. Nahkatakilla ei kyllä enää pärjää muuta kuin tällainen “espoolainen autoilija” (=hyppää autoon ja ajaa suoraan Stockan parkkiin, heh), mutta onneksi tajusin ottaa toppiksen takapenkille. Stockan sisätiloissa sitä ei tietenkään tarvinnut, mutta heti ulkona se oli vedettävä visusti niskaan. Nyt täytyykin alkaa pakkaamaan kunnon talvivaatteita huomista reissua varten…

Laitoin muuten eilen Célinen  Mini Luggageni myyntiin, eli jos joku teistä on kiinnostunut, niin voitte laittaa sähköpostia osoitteeseen styleplaza@hotmail.com.

P.S. Paljon terveisiä ihanalle Johannalle – oli ilo tavata eilen!

 

Men’s departments are great places to make fashion finds. My latest find is this grey cashmere beanie from H&M. I found it when I joined my boyfriend for some shopping and of course I ended up being the one doing shopping. I guess you can say that I’m addicted to beanies, because I have several of them, but I still find space for new ones. It’s kind of how I see knits – you can never have too many of them.

Now I need to start packing our bags, as tomorrow we take off for Poland!

 

leather-jacket-style-plaza-6

leather-jacket-style-plaza-3leather-jacket-style-plaza-4leather-jacket-style-plaza-9Photos: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme (similar here*)

Jeans / Lindex (similar here*)

Knit / Andiata*

Cashmere beanie / H&M (similar here*)

Brooch / Mert Otsamo x Invaliidiliitto

Scarf / Balmuir*

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

6 comments

Reply

I sometimes like to check through men’s department at stores too. 😀
You’re looking cute in this bundled up, casual outfit!

http://lartoffashion.com

Reply

Yeah, men’s department’s have sometimes really good stuff:) Especially the knits are something I always check!

Thanks dear and enjoy your evening!

Reply

Oh yes, I love chunky knits in men’s aisle. 😀
Happy New Year beauty!

Reply

Right? 😀 Thanks dear and you too!

Reply

Hei! En ole nyt jouluhössötyksien aikana ehtinyt syventymään blogeihin, mutta voi kuinka ihanaa ja inspiroivaa oli taas palata selaamaan postauksiasi – lisäksi oli vielä monta luettavaksi kerralla! Välillä jos pohtii jotain uutta trendihullutusta, on hyvä katsoa kuviasi ja todeta, että parempi pysyä klassisella ja tyylikkäällä linjalla 🙂 Toki joskus voi tehdä hullujakin hankintoja, mutta usein niitä katuu jälkikäteen.. Seuraatko sinä muiden blogeja? Mitkä ovat suosikkejasi?

Kiitos kun inspiroit meitä kauniilla kuvillasi ja tyylilläsi! Oikein ihanaa joulunaikaa ja onnea uuteen vuoteen!

Reply

Hei Elsa! Ihanaa kun kommentoit ja kiitos lämpimästä palautteesta – maailman parasta, kun kuulee, että postaukset miellyttävät 🙂 Ja olen tosiaan itse oppinut sen nyt kantapään kautta, että trendivillitykset jätän muille – itselläni kun jotkut kreisimmät jutut olisivat vain kertakäyttökamaa ja siihen en suostu. Nuorempana sitäkin tuli harrastettua (että ostetaan lähes silmät kiinni ostamisen vuoksi), mutta onneksi on tullut vähän järkeä päähän niistä ajoista, heh.
Tiedätkö seuraan lähinnä suomalaisten ystävieni/tuttujen blogeja (esim. Alexa, Linda, Marianna, Didem, Vilma, Sofia…), mutta kyllä joukkoon mahtuu muutama ulkomaalainen blogi esim. Pardon my Obsession, Damsel in Dior, 9to5Chic…

Kiitos itsellesi seurasta täällä ja ihanaa joululomaa! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *