*Kaupallinen yhteistyö Maybeautyn kanssa.

 

Olen kokeillut kahta eri MayBeautyn naamiota ja molemmat ovat jääneet säännölliseen käyttöön, joten odotin innolla tämän Pore Maskin korkkaamista. Naamio lupaa poistaa ylimääräisen talin ja rasvan, puhdistaa ihoa ja sulkea ihohuokoset tehden niistä pienemmät. Alkutilanne omalla kohdallani oli se, että nenän alueen ihohuokoset olivat suurentuneet. Ei mitenkään häiritsevästi, mutta itse huomasin ne kyllä selvästi. Toiveissa olikin, että naamio pienentäisi niitä vähintään sen verran, että huomaisin eron aikaisempaan. No miten kävi?

 

 

Naamio on koostumukseltaan savimainen ja se on helppo levittää sormin. Tykkään kaikista Maybeautyn yksittäispakkauksista, sillä niitä saa helposti matkallekin mukaan tai jaettua esimerkiksi ystävän kanssa. Naamio levitetään siis kasvoille (jatkossa tulen käyttämään sitä vain T-alueella) ja sen annetaan vaikuttaa noin 15-30min.

 

 

Naamio alkaa kuivumaan nopeasti ja itse pidin sitä puolisen tuntia. Harvoin sitä on kotona tekemättä mitään, mutta aina kun on joku kasvonaamio naamassa, niin menen rentoutumaan sohvalle. Puoli tuntia herätyskelloon ja lepoa kroppaan. Työpäivän jälkeen aikamoista luksusta, kun voi hetken olla ihan rauhassa! Kun naamio on vaikuttanut tarpeeksi, niin ei muuta kun kasvopesulle. Lämpimällä vedellä naamio lähtee vaivattomasti hetkessä.

 

 

No mitä mieltä olin tästä naamiosta? Kuvasta ei näe niin selkeästi muutosta, mutta itse sen kyllä huomasin. Nenän alueen ihohuokoset olivat selvästi pienentyneet ja osaa en huomannut enää ollenkaan. Iho tuntui myös paljon pehmeämmältä ja näytti heti hyvältä. Mitään punoitusta ei siis ollut havaittavissa, eli tätä naamiota uskaltaa käyttää vaikka samana iltana olisi menoa. Kuten sanottu, “ongelma-alueeni” oli lähinnä nenänseutu, joten jatkossa tulen käyttämään tuotetta t-alueelle. Taas kerran siis loistava tuote ja aina hämmästelen näiden naamioiden tehoa.

Ja kuten ennenkin, sain teille alennuskoodin, eli tilaamalla tuotteen testiin tästä saatte 30% alennusta (alennus aktivoituu automaattisesti). Kertokaahan sitten mitä mieltä olitte tästä naamiosta!

 

Sorry, no translation today!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save