*Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinicin kanssa.

 

Muistan niin elävästi, kun jaoin blogissa behind the scenes – kuvia yhden merkin kuvauksista. Näissä kuvauksissa piti hymyillä lähes koko ajan ja vielä niin, että hampaat näkyivät. Aikaisemmin blogissa näkyi harvemmin kunnon hymyä tai ainakaan sellaista missä nuo valkoiset legoni paistaisivat. Kommentoitte postausta kuitenkin ahkerasti ja moni sanoi suoraan, että ihanaa kun hymyilet kuvissa. Sellainen “vakava editorial kivikasvo”-look ei nyt ole ikinä ollut tarkoituskaan, mutta tajusin, että kuvissa voisi tosiaan hymyillä enemmän. Itse olen ainakin vahvasti sitä mieltä, että hymy kaunistaa ketä tahansa. Enkä nyt tarkoita, että aina pitäisi olla nauramassa hampaat irvessä, vaan sitä, että edes pieni hymy tekee ihmisestä empaattisemman ja helposti lähestyttävämmän oloisen.

Miksiköhän se hymyileminen ja vielä niin, että hampaat näkyivät oli itselleni jotenkin vaikea asia? Veikkaan, että perimmäinen syy on se, että hampaideni kanssa on ollut yhtä jos toista. Niitä on kaksi kertaa oiottu ja tämä edellinen kerta oli pelkästään kosmeettisista syistä ja tapahtui vasta, kun olin 20-vuotias. Olin silloin vielä vaateliikkeessä töissä ja ne metalliset kojeet kyllä söivät itsevarmuuttani. Asiakastyössä itsevarmuus on kuitenkin tärkeä asia ja se ulkoinen habitus myös, joten siinä vaiheessa hymyilin luonnollisesti vain niin, että hampaat ja raudat eivät olisi näkyneet. Kun sitten sain kojeet pois reilun puolen vuoden päästä hampaat olivat niin suorassa kun vain mahdollista, mutta hymyä ei silti irronnut. Yksi tekijä siihen oli se, että hampaat olivat kellastuneet rautojen käytän aikana. Huomasin, että hampaiden keltaisuus söi itsevarmuutta ja hymyillessä toivoi, että väri olisi valkoisempi. Hampaiden keltaisuushan on täysin luonnollista ja toisilla hammasluu on vain kellertävämpi kuin toisilla. Keltaisuuteen vaikutta kuitenkin myös ruoka ja juoma, joka ajan myötä pinttyvät hampaisiin ja aiheuttavat muutoksia värissä ja kirkkaudessa.

 

 

Kokeilin lähes kaikkea vaalentavista hammastahnoista aina hampaiden valkaisuun hammashoitajalla, mutta tämä jälkeinen teki niin kipeää ja vahva vihlominen jatkui koko päivän hoidosta, että päätin silloin never again. Nyt hampaideni sävy on ollut ihan tarpeeksi vaalea, mutta nyt ilmojen kirkastuttua huomasin, että niihin on tullut värjäytymää. Mikään ylikirkas hollywood-hymy ei sekään olisi mieluinen, mutta edes astetta vaaleampi hymy oli tavoite, kun lähdin kokeilemaan Swiss Clinicin Whitening System-tuotetta. Uskaltauduin kokeilemaan tätä kotivalkaisua, vaikka kokemus oli vähemmän kuin mieluisa ammattilaisen käsissä. Ajankohtakin tälle testaukselle oli enemmän kuin otollinen, sillä nyt kun ilmat ovat näin ihanat niin hymykin irtoaa pakostakin!

Whitening Systemin teho perustuu siihen, että tuotteen sisältämä geeli liuottaa nämä värjäytymät hampaiden pinnasta. Prosessi on sama kuin mitä hammaslääkärit käyttävät, mutta hoidon voi tehdä oman kodin rauhassa ja tietenkin huomattavasti edullisemmin, kuin hammaslääkärissä.

 

 

Miten tuote siis otetaan käyttöön?

  • Pakkauksessa on kaksi muovista valkaisukiskoa, rasia kiskoille, sekä geeliruiskut.
  • Aluksi kiskot muovataan hampaisiin sopivaksi kuuman veden avulla. Pieni määrä vettä kiehautetaan, jonka jälkeen odotetaan hetki ja kastetaan kiskot veteen muutamaksi sekunniksi. Idea on se, että kiskot sulavat sen verran, että niitä pystyy muovaamaan omiin hampaisiin sopivaksi. Kiskot siis nostetaan vedestä ja laitetaan kiinni hampaisiin ja purraan hampaat yhteen. Painamalla huulten päältä saat niistä vielä istuvammat. Kun muotti on muovattu, niin se kastetaan vielä kylmään veteen.
  • Kun valkaisukiskoista on tehty hampaisiin sopivat itse hoidon voi aloittaa hampaiden pesun jälkeen.
  • Geeliä levitetään kiskojen keskiosaan 0.5ml, jonka jälkeen ne asetetaan hampaisiin tunniksi.
  • Tuloksia syntyy noin 3-7 päivän kuluttua.
  • (Löydät lisätietoja tuotteesta täältä.)


 

Rehellisesti sanottuna olin hieman skeptinen sen suhteen, että voiko kotihoidossa saada näkyviä tuloksia aikaan vain viikossa. Itseäni hirvitti myös mahdollinen vihlominen, vaikka vihlontaa ei pitäisi ilmetä. Mietin myös tuotteen turvallisuutta, mutta tuote on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa, joten se on hellävarainen ikenille, sekä hammaskiilteelle.

Ensimmäinen kokeilukertani meni hyvin, vaikka valkaisukiskojen pitäminen suussa tunnin ajan tuntui aluksi oudolta. Seuraavana päivänä homma menikin jo ihan rutiinilla ja sen tunnin sain tehtyä tehokkaasti töitä koneella. Poikaystäväni vitsaili, että hänen paras tunti päivästä, kun tyttöystävä ei voinut puhua mitään, heh. Yllättävintä oli kuitenkin se, että mitään vihlontaa tai pientäkään kipua ei tuntunut missään vaiheessa. Olen todella herkkä ja hampaitani vihloo paljon (hammaslääkärillä käynti saa aina hikipisarat nousemaan otsalle), joten yllätyin tästä todella paljon.

Omalla kohdallani näkyviä tuloksia syntyi viiden päivän käytön jälkeen. Paketin mukana tulevasta värikartasta pystyin seuraamaan valkaisun tehoa. Itselläni tuote valkaisi hampaita muutaman asteen verran, eli juuri sopivasti luomaan kirkkaamman hymyn. Tulos pitäisi myös olla pitkäkestoinen, eli viikossa saadut valkoisemmat hampaat pitäisi kantaa jopa 1-2 vuotta perusteellisesta käsittelystä.

 

 

Voin suositella tätä tuotetta kaikille niille, jotka toivovat pääsevänsä värjäytymistä eroon helposti ja ennen kaikkea kivuttomasti. Etenkin nyt juhlakauden kynnyksellä on hyvä aika tehostaa hymyä ja raikastuttaa ilmettä! Ilokseni saan tarjota teille 20% alekoodin tähän tuotteeseen, eli koodilla Styleplaza20 saatte tuon alennuksen tilauksen yhteydessä (hinta alennuksen jälkeen on vain 49€). Tuote löytyy täältä ja alennus on voimassa 31.5. saakka!

Kyllä se vaan niin on, että hymy kaunistaa ketä tahansa!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save