Koska oma kesäpukeutumiseni on niin surkeaa, hain hieman ulkopuolista inspiraatiota. Jos ja kun nämä ilmat tästä hieman vielä lämpenevät niin nahkahousujen ja neuleen tilalle on keksittävä jotain muuta. Ehdin jo sanoa, että en osta mitään kesävaatteita, mutta löysin H&M:stä sen verran kivan kietaisupaidan, että laitoin sen tilaukseen. Se toimii farkkujen ja suorien housujenkin kanssa hyvin ja onhan se vähän kesäisempi kuin ihan perus kauluspaita. Kävin eilen vanhempieni luota hakemasta “kesävaatepinoni” ja kyseessä on siis muutama vaate, jota käytän ilmojen lämmetessä. Sieltä löytyi juurikin musta maksimekko ja muutama pellavapaita. Nyt siis niitä hellekelejä odotellessa…

Syksyllä harvemmin koen mitään asukriisejä, mutta kesällä sitten senkin edestä. Siksi Pinterest on kovassa käytössä ja sieltä aina löytyy asuja jotka antavat sopivasti inspiraatiota siihen omaan pukeutumiseen. Hyvä muistutus on myös se, että kaapista löytyy kaikki tarpeellinen (kunhan ei vaan mieti liikoja) ja ne yksinkertaisimmat asut toimivat vuodenajasta riippumatta. Näiden kuvien myötä aloin kaipaamaan kaappiini vielä mustaa silkkipaitaa, sekä farkkutakkia. Tuota jälkimmäistä yritän metsästää käytettynä, eli ei muuta kuin koluamaan kesäkirppiksiä!

 

Some  outfit inspiration for those warm summer days! I’m still missing a black silk blouse and a jeans jacket in my closet, so I’ll be on the lookout for those. Enjoy your Monday everyone!

 

Pics: Pinterest

Save

Save

Save

Save

Save

Save