Siitä asti kun aloin kirjoittamaan blogia niin halusin pitää sen ja yksityiselämäni erillään. Monestakin syystä, mutta etenkin siksi, että blogini pysyisi itselleni sellaisena pakopaikkana arjesta jossa voisi jakaa niitä kepeitä muotiin liittyviä ajatuksia ja asukuvia. Olenkin siis pitänyt kiinni yksityisyydestäni aika tiukasti ja harvoin jaan täällä mitään kovinkaan henkilökohtaista. Sen takia en ole täällä ikinä suoraan puhunut esim. työpaikostani tai muusta “blogin ulkopuolisista” asioista. Silloin tällöin olen kirjoittanut jotain pintaa syvempää, mutta muuten olen pysytellyt aika pitkälti omalla mukavuusalueellani.

Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että päivätyöni ja blogini risteävät, joten siksi haluan tuoda asian täällä julki pitkän harkinnan jälkeen. Tämä tuskin tulee monelle kuitenkaan edes yllätyksenä, mutta olen tosiaan Andiatan palveluksessa markkinointihommissa. Monet jotka ovat kysyneet työpaikastani ovat heti sanoneet, että he arvasivat. Uskon siis, että teilläkin on ollut samoja aavistuksia.

Andiata on tosiaan tullut tutuksi alunperin tuotteiden kautta joihin sain tutustua blogini kautta. Suurin syy siihen miksi muutin Suomeen tämän työn perässä oli juurikin se, että uskon tuotteisiin niin vahvasti. Se onkin tässä työssä yksi edellytys, sillä olisi todella hankalaa edustaa merkkiä, jos tuotteet eivät miellyttäisi. Nyt kun olen nähnyt lähempää miten huolellisesti vaatteet suunnitellaan Vallilaan päätoimistolla ja miten niitä viilataan moneen kertaa, jotta niistä saadaan täydellisiä, olen entistä vakuuttuneempi siitä kuinka hienosta kotimaisesta merkistä onkaan kyse.

Haluan kuitenkin tehdä selväksi sen, että vaikka olen Andiatalla töissä, niin blogini on henkilökohtainen sivutyöni ja sellaisena se pysyy. Täällä nähdyt tuotteet (oli ne sitten Andiatan tai toisen merkin) ovat ja tulevat aina olemaan niitä mitä käytän ihan oikeasti ja jotka kuuluvat vaatekaappiini. Ei siis tarvitse pelätä sitä, että päälläni nähtäisiin jotain omasta tyylistäni poikkeavaa vain sen takia, että olen muotimerkillä töissä. Tämä kesä on hyvä esimerkki siitä, että vaikka Andiatan valikoima on pullollaan kauniita vaatteita, niin päälläni niitä ei ole juurikaan nähty sen takia, että en oikeastaan käytä varsinaisia kesävaatteita ja ne mitä käytän löytyvät jo kaapistani. Syksy tulee sitten olemaan erilainen, sillä mallistossa on niin upeita juttuja, jotka sopivat omaan tyyliini täydellisesti, eli niitä tullaan näkemään päälläni. En esimerkiksi malta odottaa, että pääsen esittelemään teille muutaman maailman kauniimman takin.

Blogini jatkaa siis aivan samaan tapaan kuin aikaisemminkin, mutta helpottaa huomattavasti kun voin puhua avoimemmin täällä päivätyöstäni!

 

I normally don’t share very personal things in my blog, as I’ve wanted to keep this separate from my “real life”. Now however I want to tell you where I work, as this blog and my daytime job are linked in a way. I am now working in marketing for the Finnish brand Andiata who all of you know through my blog. I started collaborating with this brand few years ago and now I’m also an employee there. I think it’s easier to be open about it and let you know that it’s my daytime job! My blog will however stay the same and I’ll continue to wear only outfits that are my style, so you don’t have to worry about that!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save