*Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinicin kanssa.

 

Eikö sanonta kuuluu, että hiukset ovat naisen kruunu? Omaan tyypillisen suomalaisen hiuslaadun, eli suhteellisen ohuet ja hauraat hiukset. Laitan aikaa hiustenlaittamiseen todella vähän, joten itselleni on sitäkin tärkeämpää, että ne ovat kuosissa (tai ainakin melkein) jo sellaisenaan. Aamuisin usein vain harjaan ne auki tai valitsen helpon tien, eli laitan ne kiinni. Kun lähden juhlimaan tai on erikoisempaa menoa, niin silloin usein föönaan tai kiharran hiukset volyymin saamiseksi.

Hiukseni ovat lähes aina olleet ihan hyväkuntoiset, mutta lukioaikoihin menetin todella paljon hiuksia stressin takia. Se oli ensimmäinen kerta, mutta muistan kuinka ohueksi ponnarikin muuttui, kun hiuksia lähti yllättäen niin paljon. Se todellakin vaikutti itsevarmuuteen enemmän kuin osasin odottaa. Hiukset ovat itselleni todella tärkeät ja vaikka en muuten panosta niihin kovinkaan paljon, niin sitäkin tärkeämpää on, että ne ovat sellaisenaan hyvät. Mitään hiuslisäyksiä en voisi ikinä laittaa omaan päähäni, sillä pelkkä ajatuskin tuntuu vieraalta.

Onneksi hiuksia ja niiden kuntoa voi boostata nykyään monin tavoin. Jo muutaman kuukauden ajan olen testannut Swiss Clincin Hair Renewal seerumia, joka lupaa antaa eloa lepotilassa oleviin karvatuppeihin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä seerumi siis aktivoi ne hiukset jotka ovat jääneet lepotilaan ja vahvistaa niitä. Tuote ei tietenkään herätä eloon kuolleita karvatuppeja, mutta aktivoi juurikin ne lepotilassa olevat. Tuotetta voi siis käyttää joko tietylle alueelle jossa huomaa hiusten ohentuneen tai sitten ihan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Tuotteesta voi lukea enemmän täältä.

 

 

Itse käytän tuotetta lähinnä pään keskiosaan ja rajauksen tuntumaan, sillä haluan näihin kohtiin lisää volyymia. Olen huomannut, että nukkuessa pää hankaa tyynyä vasten ja se sekä harjaaminen voi vahingoittaa etenkin rajauksen tuntumassa olevia hiuksia, joten siksi keskityin näihin kotiin.  Nyt kahden kuukauden käytön jälkeen huomaan, että haituvia on paljon, eli sieltä puskee uutta hiusta normaalia enemmän. Jatkan siis käyttöä ja tuote on sen verran riittoisa, että siitä riittää hyvin pidemmäksikin aikaa. Plussaa myös siitä, että pipettipullosta on helppo annostella tuotetta, eli nestettä laitetaan pipetillä muutama pisara haluttuun kohtaan  (kuiviin hiuksiin) ja sen jälkeen neste hierotaan käsin päänahkaan. Tuote kuivuu nopeasti eikä jätä hiuksia yhtään rasvaiseksi, joten sitä ei tarvitse pelätä. Tykkään seerumin vetisestä koostumuksesta ja mielestäni se saa hiuksiin kivaa ryhtiä. Seerumia suositellaan käytettäväksi kerran päivässä halutun tuloksen saavuttamiseksi.

 

 

Tämä seerumi on loistava kaikille, jotka taistelevat hiustenlähdön kanssa tai haluavat muuten vain vaalia hiuksia ennaltaehkäisevästi. Tuloksia syntyy noin kahden kuukauden käytön jälkeen, joten tuote kannattaa ottaa hyvissä ajoin käyttöön. Itse jatkan tämän kanssa niin pitkään kuin seerumia riittää, joten syksyllä hiukset ovat varmasti tästäkin vielä tuuheammat. Saan taas tarjota teille tämän tuotteen parempaan hintaan, eli yksittäispakkaus olisi 55€ (normaalisti 79€) ja tuplapakkaus 79€ (normaalisti 99€). Muistathan käyttää kassalla koodia Styleplazahair20!

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save