Uusi viikko alkaa täällä suunnassa laukkujen pakkaamisella, sillä lähden huomenna työmatkalle ja viivyn reissussa aina perjantaihin saakka. Flow jää tänä vuonna suosiolla pois laskuista ja vietämme ensi viikonlopunkin taas landella. Nämä kesäviikonloput alkavat olla  sen verran arvokkaita tähän aikaa vuodesta, että vietän mielelläni jokaisen mahdollisen hetken siellä. Yhtenä elokuun viikonloppuna olen kylläkin stadissa, sillä meillä on IB-lukiojengimme kanssa 10v. reunion. Tuntuu aika hurjalta, että valmistumisesta on vierähtänyt jo niin kauan…

Sain muuten muutama viikko sitten kysymyksen Andiatan puolinahkahousuista, eli näistä jalassani olevista Starla-housuista. Etuosa on aitoa nahkaa ja takaosa napakkaa jersey-kangasta. Olen käyttänyt housuja nyt muutaman kerran ja tykkään niistä kovasti. Aivan super mukavat jalassa ja näitä tulee yhdisteltyä paksujen neuleiden kanssa syksymmällä. Kaapista löytyy myös Andiatan täysinahkaiset versiot, jotka ovat lempihousuni, joten liputan edelleen niiden puolesta, mutta nämä Starlat ovat täydelliset arkihousut ja niissä mitä loistavin hinta-laatusuhde (259€). Sain myös äitini ostamaan kyseiset housut ruskeana ja ne ovat ihan mielettömän kivat hänen jalassaan, vaikka hän alkuun vierastikin ajatusta nahkahousuista.

Hyvää uutta viikkoa kaikille!

 

A reader asked me about these Andiata leather pants (or half leather as the back is jersey) and I have now worn them a few times, so I can tell you more about them. They are super comfortable as the material stretches and gives in. Definitely a great investment piece from this Finnish brand!

Have a great new week everyone!

 

Photos / Thomas D.

Leather pants / Andiata* (similar here*)

Shirt / Andiata* (similar here*)

Shoes / Filippa K

Sunnies / Mango

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save