Hävettää myöntää, että olemme asuneet “uudessa” kodissa jo monta kuukautta eikä sisustusprojekti ole vieläkään valmis. Ruokapöydän ympäriltä puuttuu vielä kaksi tuolia, kartta-aiheinen taulu etsii vielä pariaan, lipaston yläpuolelle pitäisi löytyä peili sekä kaksi valaisinta on vielä hankkimatta. Pientä viilaamista siis vielä edessä, mutta ainakin koti on siinä kunnossa, että täällä kelpaa ottaa syksy ja pimenevät illat vastaan. Mitkä asiat ovat täällä sitten mielestäni parhaita?

  • Avaruus ja moderni avokeittiö.
  • Sisustustekstiilit. Vannon Balmuirin nimeen niin asusteissa, kuin kodintuotteissakin ja meiltä löytyy ihana Lucca huopa, samaa sarjaa olevat tyynyt, keittiöliina ja käsisaippua. Orskovin ZigZag tyynynpäälliset kuuluvat myös suosikkeihini.
  • Tuoreet kukat. Tässä mieheni on ihan paras ja hän tietää ihastukseni tuoreisiin kukkiin ja ostaa niitä usein. Ehkä vuosien vihjailu on mennyt vihdoin perille, heh.
  • Kylpyhuoneen lattialämmitys. Tätä kaipasin asuessani Ranskassa.
  • Asunnon säilytysratkaisut. Vaikka asuimme aikaisemmin huomattavasti isommassa asunnossa, niin täällä on todella hyvin säilytystilaa, eli tila on riittänyt meille paremmin kuin hyvin.
  • Kotikatu ja alue. Viihdymme täällä erinomaisesti!

Toivottavasti saisimme sisutuksen valmiiksi nyt syksyn aikana, jotta talvella voisi vain nauttia niistä ihanista koti-illoista ja käpertyä sohvalle huovan alle. Niitä iltoja odotellessa!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save