Eilen oli ihana ilma ja se sai kyllä mielen virkeäksi! Valolla ja auringolla on niin vahva vaikutus ja rentouttavan viikonlopun jäljiltä tämä pieni energia-boosti kohensi oloani entisestään. Joskus tuntuu oikeasti siltä, että voimat loppuvat, mutta kun saa edes kaksi päivää täysin itselleen ilman mitään velvollisuuksia, niin kummasti ne akut lataantuvat. Nyt syksyllä on niin paljon kiireitä, että on pakko pitää itsestään parempaa huolta. Aloitin juuri viime viikolla joogan ja se tuli muuten hyvään saumaan. Ensimmäisen tunnin olin kuin kala kuivalla maalla (yritin vääntäytyä asentoihin enkä tainnut hengittää koko tunnin aikana kertaakaan, heh), mutta huomasin jo yhdestä kerrasta, että vaikutus oli vain positiivinen. Tänä syksynä tavoite onkin pitää parempaa huolta kropasta ja mielestä.

Niin ja tein muuten jotain, minkä toivon helpottavan ja nopeuttavan arkea. Kävin nimittäin ottamassa kulmiin kestopigmentoinnin. Voin kertoa tästä omassa postauksessa jos teitä kiinnostaa? Viikon ajan olen kulkenut lähes kokonaan ilman meikkiä ja onpa muuten tuntunut vapauttavalta. Ehostamista en kuitenkaan jätä kokonaan ja kunhan kulmat ovat täysin parantuneet, niin palaan varmasti tuttuun ja turvalliseen arkimeikkiin takaisin. Muutama loistotuote on muuttanut kaappiini siltä osin ja tässä niistä enemmän.

 

 

Lumene Invisible Illumination-sarja

Tätä sarjaa on hehkutettu paljon ja olen itsekin löytänyt siitä omat lempituotteeni. Tämä poskipuna ja valopisarat raikastavat kevyen arkimeikin hetkessä ja tuntuu, että kasvojen ilme kirkastuu selvästi näistä kahdesta. Etenkin valopisaroita käytän päivittäin ja näistä en hevillä luovu. Laitan tuotetta poskipäihin ja kulmaluulle ja se vie suurimman huomion (hyvällä tavalla) tummista silmänalusista ja kevyistä (toistaiseksi) juonteista.

 

 

Essie favorites by Alexa – kynsilakat

Ihana ystäväni Alexa on Essien Suomen brändilähettiläs ja Alexan suosikkisävyt tämän merkin valikoimasta ovat nyt saatavilla kaupoista. Alexa on valinnut todella hyvät värit ja omat suosikkini näistä kuudesta ovat Chincilly ja Wicked. Essien lakoissa on muutenkin hyvä laatu ja kestävyys, joten suosittelen tarkistamaan heidän kattavan värivalikoiman.

 

 

Urban Decay Basics / Naked 2 – luomivärit

Jenkkiystäväni jätti palettinsa Suomeen, kun huomasi, että itseltäni löytyy merkin toinen luomivärituote. Hän käyttää todella harvoin meikkiä, joten ajatteli tämän saavan enemmän käyttöä minulla. Itseltäni löytyy se suurempi koko, jossa hieman erilaisia sävyjä. Tykkään tästä paletista kuitenkin enemmän, sillä värit ovat täydellisia, niin arkeen kuin juhlaankin. Koko on myös huomattavasti käytännöllisempi, sillä tämä mahtuu reissuillekin mukaan.

Dermalogica – SkinPerfect Primer

Tämä on loistotuote joko meikin alle lisäämään meikkivoiteen kestävyyttä tai sitten ihan sellaisenaan. Pohjustusvoide silottaa ihon pintaa ja antaa hennon värin, jolloin se saa ihon näyttämään paremmalta jo sellaisenaan. Aurinkosuojakerroin on vielä itselleni ehdoton ja tästä löytyy SPF30, eli tuote on huippu kaikin tavoin. Suosittelen tätä lämpimästi!

 

*Lumenen ja Essien tuotteet saatu blogin kautta.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save