Jos olen johonkin koukussa, niin se on takkeihin. En tiedä mikä niissä kiehtoo, mutta joka syksy ihastun moneen eri malliin. Tänä vuonna asiaa ole auttanut se, että olen töissä merkillä, joka tekee maailman kauneimmat ja istuvimmat takit. Tämä Madalena on malliltaan ja leikkaukseltaan niin täydellinen, että se pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista. Varsinainen vaatekaapin kulmakivi tämä takki!

Terveisiä Saimaan rannalta ja tarkemmin vielä Lappeenrannasta. Tulimme tänne eilen illalla ja onpa viehättävä kaupunki! Suomea tunnen aika huonosti näin muuten, mutta joka kerta kun tulen uuteen paikkaan niin ihmettelen miksi en ole aikaisemmin käynyt. Illallista nautimme Wolkoffin ravintolassa ja herran jestas miten hyvää ruokaa! Ruoan (ja mielettömien viinien) vuoksi tänne voisi ajaa useamminkin. Jos olette Lappeenrannassa niin kannattaa ehdottomasti käydä ruokailemassa tuolla! Myös ravintolan viinibaari sai meiltä täydet pisteet. Loistava valikoima, palvelu ja se juustolautanen vei minut takaisin Ranskan vuosiin…ah.

Tänään sitten nokka kohti landea ja viikonloppu voi alkaa. Nautitaan!

 

This coat is pure perfection! The fit, materials and everything else is on point. I’m quite addicted to coats, so fall is a dangerous time for me. Especially now that I work for a company that happens to make the most beautiful outerwear!

Have a great weekend everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata*

Trousers /Andiata*

Bag / Céline

Shoes / Filippa K

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

On kieltämättä hyvännäköisesti leikattu takki! 🙂

Reply

Eikö? 🙂 Ja tämä tuntuu päällä niin hyvältä. Ihanaa viikonloppua sinne!

Reply

Lappeenranta ON ihana ja viehättävä ja paljon muuta <3

Reply

Ihan harmittaa, että olemme niin lyhyen ajan täällä, mutta kesällä pitää palata! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *