*Kaupallinen yhteistyö Pierre Robert:n kanssa.

 

Harvoin puhun tai edes näytän blogissani yhtä vaatekaappini tärkeintä palasta – nimittäin trikoopaitaa. Käytän sellaista vuoden ympäri lähes joka päivä, joten voimme puhua siitä kaappini “todellisesta käytetyimmästä” vaatteesta. Neuleiden alla trikoopaita on välttämätön ja tykkään muutenkin yhdistellä rennompaa paitaa esim. bleiserin kanssa. Materiaali on myös erittäin tärkeä, koska paita on kosketuksissa ihon kanssa koko päivän. Se ei saa siis kutittaa tai hiostaa ja leikkaus pitää olla oikea. Löysin ihan mielettömän kivan merkin, jonka paitoja olen koeajanut pari viikkoa ja joita voin nyt lämmöllä suositella teille!

Pierre Robert is ollut itselleni entuudestaan tuttu, mutta kun kuulin, että tämä norjalainen merkki on erikoistunut laadukkaisiin alusvaatteisiin ja etenkin merinovillaan, niin mielenkiintoni heräsi. Merkki on vielä erittäin vastuullinen ja se onkin tärkeä osa heidän arvojaan. He esimerkiksi käyttävät vain sertifioitua mulesing-vapaata villaa (tästä voi lukea enemmän täältä). Te tiedätte, että suosin luonnonkuituja aina kun mahdollista ja merinovilla on yksi suosikeistani. Ei siis ollut mikään ihme, että tämä merkki kolahti ja kovaa!

 

 

Mielenkiintoani vain lisäsi se, kun kuulin, että todellinen tyyli-ikoni Hanneli Mustaparta oli suunnittelut oman yhteistyömalliston heille –  Hanneli x Pierre Robert. Tiesin heti, että tästä mallistosta löytyisi takuuvarmasti se täydellinen aluspaita joka käyttöön ja oikeassa olin. Oma suosikkini arkeen oli tämä musta pitkähihainen t-paita jota ilman en enää osaisi olla. Myös tämä valkoinen t-paita on ollut kovassa käytössä. Merinovillan ja tencel-kuidun yhdistelmä on taivaallinen ihoa vasten ja materiaali elää lämpötilojen mukaan, eli paita säätelee kehon lämpötilaa juuri sopivasti. Tässä paidassa itselläni ei ole vielä kertaakaan tullut liian kylmä tai liian kuuma, joten tämä materiaaliyhdistelmä toimii vallan hyvin.

 

 

Halusin näyttää tässä postauksessa miten monipuolisia nämä siistit aluspaidat ovatkaan ja miten ne taipuvat oikeastaan mihin tahansa tilanteeseen. Niitä ei siis aina tarvitse piilotella vaatteiden alla, vaan ne voivat olla osa asua! Testasin, että mihin kaikkeen paita taipuu ja ainakin töihin, arkeen ja juhlaan siitä saa muokattua varsin edustuskelpoisen vaatteen. Töihin valitsisin ihonväriset liivit alle, mutta muuten tykkään tuosta hieman läpikuultavasta pinnasta.

Ilokseni saan tarjota teille alekoodin Pierre Robertin verkkokauppaan ja kodilla STYLEPLAZA20 saatte 20% alennusta tilauksistanne 5.11. saakka. Itse ajattelin hamstrata ainakin toisen pitkähihaisen t-paidan talvea varten!

Onko Pierre Robert teille jo entuudestaan tuttu?

 

Photos/Thomas D.