Tällä viikolla olisin tarvinnut kolme lisätuntia päiviini, jotta olisin saanut kaiken tarpeellisen tehtyä.  Tämä viikko on ollut aivan super kiireinen ja tuntuu, että en ole yksin tämän kiireen kanssa (monella ystävälläni on sama tilanne). Mielestäni on vain hyvä juttu, että on tähän aikaan vuodesta on kiire, koska silloin aika menee nopeammin. En voi esimerkiksi uskoa, että huomenna alkaa taas viikonloppu. Tällä menolla joulu tulee eteen ihan silmänräpäyksessä ja sitten alkaakin jo melkeinpä kevään odotus.

Arki on tosiaan aika hektistä tällä hetkellä, mutta yritän pitää kiinni kahdesta asiasta – laatuajasta poikaystäväni kanssa ja yöunista. Kun nämä kaksi asiaa on kunnossa, niin kaiken jaksaa varsin hyvin. Olen myös luvannut itselleni, että jos blogin päivittäminen menisi yömyöhään, niin silloin jätän sen seuraavalle päivälle (tai sitä seuraavalle). Tässä hommassa tärkeintä on hyvä fiilis ja pakolla väännetyt postaukset eivät palvele ketään.

Mutta tosiaan kuvassa on preview polkastani. Tässä se näyttää vähän pidemmältä, kun mitä se on todellisuudessa, mutta pituus on mieleeni! Eikö koko ilme ole heti aavistuksen raikkaampi, kun hiukseni ovat lyhyemmät vai mitä sanotte?

 

These last weeks have been crazy busy, but I don’t mind as time goes faster that way (it’s pitch black when I get from work, so I don’t mind winter passing quickly). As long as I have two things in order (enough quality time with my boyfriend and enough sleep) I can manage anything.

So I told you that I got a haircut this week and here is the result – what do you guys think? I love the shorter length, as it looks so much more fresh in my opinion! 

Save

Save