❥ Länsimetro…tämä ihme joka tuli viimein toteen. Olen menossa perjantaina vanhemmilleni Espooseen ja ironista kyllä, mutta jos käyttäisin metroa, matkani pitenisi. Onneksi bussilinjat kulkevat vielä vuoden loppuun saakka, niin pääsen ainakin vielä toistaiseksi hetkessä perheeni luokse.

❥ Häät. Meillä on ensi vuonna kolmet häät ja kaikki ulkomailla. Yhdet Italiassa, toiset Puolassa ja kolmannet Ranskassa. Aivan ihanaa, että pääsemme yhdistämään matkustelun sekä kolmen pariskunnan ikimuistoisen päivän!

❥ Tämä kuvassa näkyvä smokkisetti. Se on niin ihana ja olen iloinen, että päätin investoida siihen, vaikka yksi smokkiasu löytyykin jo kaapistani! Harmi vain, että nämä kuvat epäonnistuivat täysin, joten saatte odotella vielä hetken, että näette sen kunnolla täällä blogin puolella. On muuten ensimmäinen kerta ikinä blogissani, kun päätin, että asukuvat eivät tule näkemään päivänvaloa.

❥ Loma. Olen huomannut asukuvista sen, että loma tulee todellakin tarpeeseen. Intensiivinen, mielenkiintoinen ja tapahtumarikas vuosi on pian takana ja se kyllä näkyy naamasta, heh. Laskin juuri viikkoja jouluun ja eihän niitä ole kovin montaa enää jäljellä. Tulevina viikkoina on niin paljon tapahtumaa ja menoa, että nämä viikot menevät varmasti ihan hujauksessa!

❥ Illallinen lempiravintolassani BasBasissa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan hyvää ruokaa, enkä ikinä kadu laittamiani pennosia hyvään ravintolakäyntiin. Itselleni ravintolassa syöminen on niin paljon muutakin kuin vain se ruoka ja se on asia mihin tuhlaan mielelläni. Jos stadin ravintoloiden hintataso olisi edullisempi, niin kävisimme ulkona syömässä monesti viikossa. Nyt tyydymme vähempään, mutta toisaalta laatu on huomattavasti parempaa kuin vanhassa kotikaupungissamme, joten sekään ei haittaa. Parin viikon päästä menemme muuten ensimmäistä kertaa Farangiin. Innolla odotan, että onko ruoka oikeasti niin hyvää kuin mitä arvostelut antavat ymmärtää!

 

Sorry guys, no translation this time!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *