Coat / Day Birger et Mikkelsen   Knit dress / Selected   Skirt / Selected

Leather trousers / Day Birger et Mikkelsen   Dress / Day Birger et Mikkelsen   Jeans / Day Birger et Mikkelsen

Cashmere knit / Day Birger et Mikkelsen   Knit / Samsoe & Samsoe   Leather skirt / Day Birget et Mikkelsen

 

Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä toivon, että joku Lapin viikonloppu olisi edessä, että pääsisi fiilistelemään joulua ihan kunnolla. En ole lumen suurin fani, mutta kyllähän valkoinen peite tekisi tästä vuodenajasta huomattavasti valoisamman ja tunnelmallisemman. Kun asuu keskustassa ja katsoo ulos, niin märkä asfaltti imee kaiken valon, joten siinä vaiheessa alkaa viimeistään toivoa valkoista joulua. Oli muuten hämmästyttävää avata tänään Insta ja katsoa kuinka Espoossa asuvien ystävien pihalla oli kunnollinen lumipeite. Tässä sen taas näkee, että kaikki on niin paljon paremmin tuossa naapurikaupungissa, heh. Nyt pitäisi vielä vakuuttaa poikaystäväni tästä…

Meillä on tänään ihana ilta tiedossa, sillä menemme katsomaan Pähkinänsärkijää oopperatalolle. Jos tämän balettiesityksen myötä ei pääse joulutunnelmaan, niin ei sitten mistään. Huomenna saamme Cocon pennun hoitoon ja siinä sivussa pitäisi hoitaa miljoona ja yksi muutakin juttua. Toivotaan siis, että Coco päästää meidät helpolla. Kannattaa seurata Insta Story-klippejä huomenna ja nauraa meidän touhulle.

Rentouttavaa lauantaita kaikille!

 

I’m not a big fan of snow, but in December I wish the ground was white. We live in the center, so the wet asphalt sucks all the little light there is, which is why a white snow layer would be amazing. Even if the weather doesn’t make me dream of Christmas, at least the ballet (The Nutcracker) we are going to see tonight at the Opera will. So excited for this show!

Tomorrow puppy Coco will come over and I hope she’s on her best behavior as I have a million and one things to do as well. So the best case scenario is that she lays next to me and let’s me focus on work, heh. Let’s see how that goes..

Have a relaxing Saturday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.