*Kaupallinen yhteistyö Daniel Wellingtonin kanssa.

 

Joulukuu on täällä ja aattoon on enää kolme lyhyttä viikkoa. Itse rakastan antaa lahjoja ja vaikka siitä joulussa ei olekaan kyse, niin onhan se kiva ilahduttaa rakasta ihmistä pienen lahjan kera. Itse olen aika pihalla vieläkin siitä mitä tulen ostamaan läheisilleni, mutta tässä yksi lahjavinkki muodista ja asusteista kiinnostuneelle. Daniel Wellingtonin sivujen kautta saa suunniteltua oman lahjapakkauksen, eli pakettiin voi valita kaksi tuotetta. Kellon pariksi voi valita joko rannekorun tai ekstra rannekkeen kellolle ja kaikista lahjapakkauksista saa vielä 10% alennusta. Sivustolla on saatavilla myös valmiiksi tehtyä pakkauksia ja täältä näette kaikki vaihtoehdot. Itse tykkään eniten näistä pakkauksista joissa on koru mukana, eli tässä on helppo ja kaunis lahjaidea!

Saan myös ilokseni tarjota teille 15% alennuskoodin, eli koodilla STYLE-PLAZA saatte kaikista verkkokaupan tilauksista vielä tämän alennuksen. Daniel Wellingtonin tilaukset tulevat nopeasti (ja ilman toimituskuluja), joten ne ehtivät hyvissä ajoin ennen aattoa perille.

Toivon itse, että saisin lahjat hankittua ainakin viikkoa ennen aattoa, jotta se jouluviikko voi mennä pelkästä tunnelmasta nauttimiseen, eikä tarvitse juosta hikihatussa ostoksilla töiden jälkeen…siitä on nimittäin rauhallinen fiilis kaukana. Onneksi posteissa on muuten nykyään ne pakettiautomaatit, jotka ovat ihan mielettömän käteviä. Mieluummin tilaan melkeinpä kaikki ostokset verkosta kotiin ja noudan ne automaatista ilman jonottelua.

Rauhallista sunnuntaita sinne ja terveisiä Cocolta!

 

Looking for that perfect gift for someone who is into fashion? You should check Daniel Wellington’s selection and now they even offer a gift set, which you can create yourself. Choose a watch (any model) and then choose either a bracelet or a watch strap to go with it. You will get a 10% discount for all the gift sets and an additional 15% with the code STYLE-PLAZA. Happy shopping and enjoy your Sunday!