Mustavalkoinen on aina raikas yhdistelmä ja lähiaikoina se on iskenyt entistä enemmän. Käytän paljon mustaa ja koska räikeät värit eivät tunnu omilta niin kuoseilla saa aikaan astetta mielenkiintoisemman kokonaisuuden. Vielä muutama vuosi sitten vannoin raitapaitojen nimeen, mutta jostain syystä niitä ei ole kaapissani enää kuin yksi ja sekin on siinä kunnossa, että jätin sen suosiolla landen vaatekaappiin (tarkoittaen, että sillä ei kehtaa liikkua muuta kuin korvessa). Yksi ihana Max Maran raitaneule löytyi kaapistani yhteen aikaan, mutta olen liian tehokas laittamaan vaatteita eteenpäin, joten se meni myyntipinoon valitettavasti. Keväälle suunnittelen siis hankkivani raitaneuleen, jos se täydellinen yksilö osuisi vastaan!

Täällä on ollut aika tapahtumarikkaat viikot takana ja nyt todella tuntuu siltä, että kroppa ja mieli huutaa lepoa. Pari päivää sitten olin hakemassa lounasta ja salaattibaarista täytteitä valitessani en muistanut miksi kurkkua tai sieniä kutsutaan suomeksi. Siinä sitten pidättelin jonoa, kun yritän muistaa miten omaa äidinkieltä puhutaan… Aivot siis aavistuksen jäässä, mutta eihän tässä ole enää kuin muutama päivä ja sitten on taas viikonloppu.

Energistä torstaita kaikille!

 

I just love black and white and these two colors look so elegant together. I wear a lot of black and since colors aren’t my thing, discreet and classic patterns are something I like to add to give a bit of depth to an outfit. A few years ago I was obsessed with striped knits, but now I’ve seemed to get rid of them all. Not a smart move, because now I need one in my life. A striped knit is something I’l try to find for next spring!

I’ve had a super intense two weeks behind me and now my body and mind are screaming for rest. Two days ago I was ordering lunch and basically forgot how to speak my mother tongue. I was holding up the line when trying to remember the Finnish words for cucumber and mushrooms. My brain is definitely deep froze, but weekend is almost here, so I try to manage until then, heh.

Enjoy your day everyone!

 

*Photos/Pinterest