Knit / Weekend Max Mara   Shirt / Samsoe & Samsoe   Knit / Polo Ralph Lauren

T-shirt / Rebecca Minkoff   Coat / Tommy Hilfiger   Jeans / Calvin Klein Jeans

Blazer / Mango   Blazer / Ralph Lauren   Coat / Polo Ralph Lauren

 

Viikko meni taas sellaista vauhtia, että loppuviikosta en enää ehtinyt edes blogiin. Keskiviikkona nukuin vielä todella huonosti mikä sitten vaikutti koko loppuviikkoon. Onneksi torstaina jaksoin sentään raahautua joogaan, koska se piristi ja mieli rauhoittui. Huomaan myös, että tämä pimeys on nyt alkanut tökkimään ihan kunnolla, mutta yritän pysyä positiivisena ja muistaa, että ensi kuussa valoisuus lisääntyy ihan silmissä. Vanhempani olivat lähes kolme viikkoa Filippiineillä ja muutaman kerran kateus kyllä iski, kun katsoin heidän lähettämiään lomakuvia. Heille Filippiinit ovat tuttu kohde, mutta itse en ole ikinä käynyt…Olisi kyllä varmasti näkemisen arvoinen paikka ja nyt meidän Dubain reissu alkoi juuri kuulostamaan aivan tajuttoman tylsältä vaihtoehdolta, heh. No mutta, pääsemme sentään aurinkoon ja se on tällä hetkellä tärkein asia!

Yksi lähestyvän kevään merkki on se, että talvialet vetelevät viimeisiään ja kohta kevätmallistot valtaavat alerekit ryminällä. Kävimme eilen pyörähtämässä kaupungilla ja tsekkasimme tarjonnan, mutta mielestäni on niin ahdistavaa nähdä ne hirveät aleröykkiöt pöydillä. Paras vaihtoehto on siis suosio verkkoa tässä vaiheessa, kun ale vetää viimeisiään. Kävin myös ensimmäistä kertaa kurkkaamassa kotimaisen Hálo-merkin valikoiman Galleria Esplanadin toisessa kerroksessa ja miten upeita juttuja siellä olikaan. Etenkin yksi talvitakki oli aivan uskomattoman ihana! Kannattaa siis ehdottomasti käydä merkin shopissa, mikäli se ei vielä ole ennestään tuttu. Hyvää sunnuntaita kaikille!

P.S. Tässä yhdelle teistä kertakäyttöinen alekoodi jonka nopein voi hyödyntää: OCAS5n7t . Sillä saa 20% alennusta ihan kaikesta (myös aletuotteista), eli nopein voi napata sen käyttöönsä!

 

This week passed so quickly that I didn’t even have time to open my computer. The weekend came at a perfect moment and it’s been a relaxing one. Now I feel that the lack of light is starting to have an effect on me, but I’ll try to stay positive. Luckily we are going to Dubai in March, so I’ll just try to keep that in mind.

The sales are almost over and spring arrivals are rushing in. I checked the sales this weekend, but the piles of fabric just made me anxious. I think sale shopping is best done online when you can see the products clearly without having the hectic surrounding. Above you can see my favorites of the rest! Have a great Sunday!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.