Ensi talvena panostan uuteen hupulliseen toppatakkiin, koska sellainen on päälläni lähes joka päivä monta kuukautta putkeen. Se yksi ja sama talvitakki tulee jo korvista ulos ja yritän käyttää aina tilaisuuden tullen villakangastakkejakin, mutta fakta on se, että eihän ne pidä yhtä lämpimänä kuin paksu toppatakki. Harmi, sillä käyttäisin mielelläni kevyempiä takkeja myös talvella. Vaihtelua kaappiini tuo yksi parkatakki, jonka löysin tammikuun alennusmyynneistä, mutta se on juuri ompelijalla pienessä fiksissä. Sitä tulenkin sitten käyttämään paljon lopputalvesta!

Uusi viikko on taas täällä ja eilen illalla ihmettelin jälleen kerran, että mihin viikonloppu hävisi. Joka sunnuntai tuntuu siltä kuin viikonloppu olisi mennyt pikakelauksena eteenpäin. En pistäisi pahitteeksi nelipäiväistä työviikkoa, koska silloin ehtisi oikeasti palautumaan työviikosta. Toki omalla kohdallani tämä tammikuu on ollut jälleen kerran aika työntäyteinen ja uudessa työpaikassa aloittaminen vie alkuun kaikki mehut. On uudet työkaverit, asiakkaat, työtehtävät…lähes kaikki on siis uutta ja se verottaa aikalailla. Onneksi nyt tuntuu siltä, että tilanne alkaa tasaantumaan ja hommat ovat paremmin hallussa, joten eiköhän tämä väsymys tästä väisty! Mietin jo, että ensi viikonloppuna voisin mennä vanhemmilleni saunomaan – saunominen kun on parasta lääkettä mihin tahansa.

Energistä viikkoa meille kaikille!

 

Note to myself: next winter, invest in a new thick hooded coat. I wear my Woolrich winter coat almost daily, even though I’m so fed up with it. The reality is however that it’s the only coat warm enough in my closet and it has a hood, so when it’s minus degrees and snowing, it’s really my only option. I always try to wear my wool coats, but I tend to freeze in them. A good example are these photos where I thought my face was going to fall off – it was way too cold for this outfit and all I could think about was “why didn’t I wear the Woolrich coat”. I found one parka coat from the sale (it’s at the seamstress getting fixed at the moment), so at least I’ll have another option soon. And luckily we are going towards March (only 2,5 weeks left), so I’m hoping winter is almost over soon…If it’s still snowing next month, I have to reconsider moving back to South of France.

Have a good Monday everyone and please send me some warm spring air from wherever you are!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata (similar here*)

Turtleneck / Andiata (similar here*)

Cardigan / Carls Bernsten (similar here*)

Leather trousers / H&M (similar here*)

Hat / Maison Michel

Boots / H&M (similar here*)

Bag / Chanel

*Commercial links.