x Tätä lämmintä ja aurinkoista ilmaa ei voi hehkuttaa liikaa! Parasta tässä vuodenajassa on se, että osaa arvostaa jokaista valoisaa iltaa ja lämpöastetta. Kohta siihenkin tottuu, joten siitä kannattaa nauttia nyt täysillä!

x Meidän kesän kolmista häistä tulikin neljä, kun yksi kutsu tipahti vielä postilaatikosta. Tulee siis erittäin rakkaudentäyteinen kesä ja yritämme järjestää asiat niin, että pääsemme osallistumaan jokaiseen. Häitä on nyt siis Suomessa, Puolassa, Italiassa ja Ranskassa!

x Olemme koukussa The Americans-sarjaan Netflixissä. Hassua miten ajankohtainen sarja onkaan tällä hetkellä, sillä sitä katsoo ihan eri näkökulmasta viimeaikaisen uutisoinnin takia. Jos teillä on muuten hyviä sarja vinkkejä, niin niitä otetaan vastaan!

x Kevätkauden jooga on taas alkanut ja odotan innolla tunteja. Jotain muutakin pitäisi keksiä joogan pariksi, jotta kroppa pysyisi kasassa, mutta on vielä vähän kysymysmerkki, että mitä se olisi (aina sama kysymys)…Vaikka tällä hetkellä ei olisi mitään akuuttia vartalon kanssa, niin fakta on se, että ei tässä ainakaan nuoremmaksi muututa. Vaikka nyt kaikki olisikin ok, niin pakko sitä on alkaa liikkumaan enemmän jo ennaltaehkäisevistä syistä. Pitäisi vähintään lisätä hyötyliikunta (kävellä töihin, valita aina portaat jne.) arkeen, koska silläkin pääsisi jo aavistuksen pidemmälle!

 

x The weather in Helsinki has been amazing; so sunny and warm(ish)! It’s also an incredible feeling going out after 8pm and it being still light. Spring is definitely here!

x I told you that we had three weddings this summer, but now the number is four as one additional invitation hit our mailbox. One wedding in Poland, one in France, one in Italy and then one here in Finland. It’s going to be the summer of love!

x We are addicted to The Americans on Netflix. It’s very in line with the actual news, so its’ even more interesting to watch. Oh and if you have any recommendation for good TV shows, let us know!