Kirjoitin H&M premium quality-mallistosta jo aikaisemmin ja nyt myös Lindexille on tullut oma mallisto joka koostuu “paremmasta laadusta”. Tässä tapauksessa puhutaan enemmänkin vaatteista, jotka on tehty “parempi laatuisista materiaaleista”, eli luonnonkuiduista. On silkkiä, kashmiria, pellavaa, puuvillaa, villaa, mohairia jne. Itse suosin näitä mallistoja, sillä olen todella tarkka juurikin materiaaleista sen takia, että olen kokenut, että luonnonmateriaalit pysyvät vain niin paljon parempina käytössä. Ihan jälleenmyynninkin kannalta ne ovat järkevämpiä hankintoja koska olen huomannut, että ihmiset ovat entistä valveutuneimpia mitä tulee vaatteiden matskuihin.

Lindexin mallisto on suhteellisen uusi ja itselläni on aika vähän kokemusta sen tuotteista, mutta hankin juuri yllä olevan pellavableiserin ja toivon nappaavani myös siihen kuuluvat housut. Täydellinen housupuku kesään. Tämän pariksi yhdistäisin rennon t-paidan ja tennarit, koska pellava materiaalina on itsessään jo niin rento. Olen huomannut, että nämä premium quality-malliston tuotteet myydään loppuun nopeasti ja yhden silkkipaidan suhteen myöhästyinkin, kun se myytiin loppuun saman tien. Myös tätä jakkua metsästin ja onneksi kysyin siitä erikseen, koska oma kokoni oli jostain syystä varauskaapissa ilman mitään lappua ja sain hankittua sen itselleni. Nyt tarvitsen vielä ne housut ja sitten täydellinen kesäasu on valmis!

Me tulimme eilen illalla landelle ja täällä on ollut niin täydellinen päivä. Aurinko on paistanut koko päivän, ollaan syöty hyvää ruokaa ja nautittu kylmästä valkkarista. Nyt menen takaisin terassille makoilemaan miehen viereen. Sen jälkeen saunaan ja sitten unten maille hyvissä ajoin, jotta huomenna herätään taas virkeänä. Ihan parasta! Rentouttavaa viikonloppua sinne!

 

I am obsessed with H&M’s premium quality-collection and now Lindex has their own similar line. I am very careful when it comes to materials, which is why I love these collections that are mostly made from natural fibers; silk, cashmere, wool, cotton etc. My latest purchase is this linen blazer and now I still have to find the matching trousers, and then my summer outfit is ready. I noticed that these premium quality-collections sell out very quickly, so if you want your own, you better act fast.

Have a great weekend dears!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.