Tämä viikko on mennyt ihanissa tunnelmissa nauttien helteisestä Helsingistä. Lämpimät kesäyöt ovat harvinaista herkkua täällä pohjolassa, joten iltakävelyt on ollut heittämättä päivän paras hetki. Tuntuu niin oudolta kävellä yhdeksältä ulkona ja ilma on vielä samettisen pehmeä. Ei voisi mitenkään uskoa, että olemme vasta toukokuun puolessa välissä! Puhuimme juuri ystävien kanssa, että jos Suomen kevät ja kesä olisivat aina tällaiset, niin pitkästä ja pimeästä talvestakaan ei voisi enää valittaa. Mieletöntä!

Olimme onnekkaita, sillä Italian lomamme ajan ilmat olivat täydelliset, mutta tällä viikolla ainakin Ranskassa on ollut kylmää ja sateista. Ostin juuri ennen reissuamme tämän Lindexin pellavableiserin ja se oli kyllä matkassa mitä mainioin kevyen ja hengittävän materiaalinsa ansiosta. Illalla vaihdoin sitten toiseen bleiseriin ja auringonlaskettua sai vielä lisätä yhden ekstrakerroksen. Kävin sovittamassa tähän jakkuun kuuluvia housuja, mutta valitettavasti ne olivat liian isot, joten tällä mennään!

Tänään suuntaan muutaman muun bloggarin kanssa Tukholmaan Balmuirin myymälän avajaisiin. En tiedä miten paljon ehdin postata reissusta käsin, mutta matkaa voi seurata ainakin Insta Storien välityksellä @styleplaza. Olen tehnyt Balmuirin kanssa paljon yhteistyötä vuosien varrella, joten on ihanaa päästä juhlistamaan tätä virstanpylvästä heidän kanssaan!

 

This week has gone so fast while enjoying the amazing +30 degree weather in Helsinki. The warm evenings is the best and I’ve tried to enjoy every second. We were also lucky with the weather in Italy and I’m glad I bought this linen blazer just before we left. It’s perfect for summer! Today I’m heading to Stockholm with Balmuir, a brand I’ve been collaborating for years now, and I’m so happy to be part of their new store opening. Can’t wait to see it – it’s going to be amazing!

 

Photos/Thomas D.

Blazer / Lindex*

Shirt / Lindex*

Jeans / Totême*

Sneakers / Geox*

Bag / Balmuir*

*Commercial links/Gifted.