Torstaina suuntasin Balmuirin vieraana kohti Tukholmaa ja heidän uuden myymälän avajaisia. Kaikki järjestelyt olivat niin viimeisen päälle ja kun astuin hotellihuoneeseeni, niin harmittelin, että olin reissussa vain yhden yön. En muista milloin olisi viimeksi ollut näin tunnelmallisessa huoneessa! Sängyn päältä löytyi vielä mm. nimikoitu pellavainen aamutakki sekä pyyhe ja kosmetiikkatuotteita – voitte kuvitella kuinka otettu olo tästä kaikesta tuli. Ennen avajaisia kävimme vielä myöhäisellä lounaalla ja siitä siirryimme myymälään, joka sijaitsee Grev Turegatan 8:ssa. Liike on yhtä upea kuin Helsingin lippulaivamyymälä ja vieraita riitti! Kuulimme, että Balmuir on otettu hyvin vastaan Tukholmassa ja nyt vaan toivotaan, että ruotsalaiset ottavat tämän hienon kotimaisen merkin omakseen. En kyllä yhtään epäile sitä, sillä tuotteet puhuvat puolestaan – niin loistavia ne ovat. Kiitos Balmuirille mahtavasta reissusta ja tuhannesti onnea uuteen myymälään!

Kiitos myös matkakavereille Pialle, Caritalle, Lauralle ja Lindalle seurasta! Oli vielä astetta kivempi reissu näiden ihanien tyyppien kanssa.

P.S. Kentällä saimme kaikki nimikoidut passinkuoret (kuva Instassani) ja ne tulevat myymälöihin kesän aikana. Loistava lisäys Balmuirin valikoimaan!

 

Balmuir Brand Store

Grev Turegatan 8

114 46 Stockholm

Tel. +46 707 779976