Alexan hääviikonlopun väriteemana käytin häiden pukukoodia, eli valkoista. Itselläni on erillinen “lomagarderoobi” ja suurin osa niistä muutamasta vaatteesta mitä siihen kuuluu ovat valkoisia, joten tämä väriteema oli enemmän kuin täydellinen. Häitä edeltävänä päivänä kokoonnuimme hääpaikassa kilistelemään ja valitsin päälleni asun, joka on nähty täälläkin aikaisemmin. Tämä Andiatan kokovalkoinen setti on yksi kaikkien aikojen suosikeistani ja varsinainen asukriisien pelastaja. Mietin tätä ensin hääpäivän asuksi, mutta kun löysin kohtuuhintaisen valkoisen puvun, niin päätin hankkia sen, koska voin käyttää sitä sitten muissakin tilaisuuksissa. En tietenkään niissä häissä mitä meille on vielä tulossa kesän aikana, mutta muissa juhlissa kyllä.

Hääpäivän aamuna ehdimme kierrellä Salòssa ja silloin valitsin päälleni valkoisen maksihameen ja pellavapaidan. Venetsiaan loppuivat tosiaan ne “kunnon kameralla” otetut kuvat, kun poikaystäväni kamera sanoi itsensä irti, mutta ajattelin silti julkaista tämän puhelinkuvan täällä bloginkin puolella. Onneksi kamera ei mennyt rikki ennen Venetsiaa, sillä poikaystäväni sai sieltä niin kauniita kuvia. Laitan osan niistä jakoon tällä viikolla!

 

My dearest foreign readers, I had to make a tough decision and that is to stop writing English translations. This is due to the fact that I work full time  besides this blog and I simply don’t have the time to translate every post fully and I don’t think it’s beneficial for anyone to have just a sentence or two to sum up a post. So for now, I’ll be only writing in Finnish, but of course I hope you’ll still come and check the pics! <3 You can also follow me on Instagram (@styleplaza), as there I write in English.

You May Also Like

2 comments

Reply

Wow! Now this is quite an amazing one!

https://lartoffashion.com/gateau-esplanadi/

Reply

Thanks Natali! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *