Style Plaza Kesaterassi1

 

Vanhempieni talon terassi on nyt viimeistelyä vailla valmis ja viime viikonloppuna sain laitettua kaikki kalusteet paikoilleen ja jynssättyä terassin sahanpurusta ja siitepölystä. Terassia ei oltu pesty vielä kertaakaan ja koska ei ole satanutkaan, niin siitepölyn määrä oli aika jäätävä. Voin vaan yrittää kuvitella millaiset olot allergisilla on ollut tänä keväänä! Tällä viikolla on onneksi vähän satanut, niin on kadutkin puhdistunut pölystä. Nyt sitten taas uuteen nousuun lämmön kanssa, niin tämä terassikaan ei ollut ihan turha rakennelma, heh.

Isäni oikeastaan suunnitteli koko terassin ja on kiva, että  nyt olohuone jatkuu ulos asti ja “lisäneliöitä” tuli 42m2.  Talon molemmilla puolilla on naapurit, joten isäni suunnitteli, että tuohon terassin vasemmalle puolelle tuli osittainen aita (tai seinä) suojaamaan naapureiden suoralta näköyhteydeltä. Heidän talo on viistosti meidän pihaan päin, joten terassille olisi näkynyt suoraan heidän toisesta kerroksesta. Ei siinä mitään (ja tuskin sieltä kukaan katselisi meidän puuhia), mutta tuohan tuo ratkaisu kivasti vähän yksityisyyttä. Aluksi olin täysin tätä aitaa vastaan (terassi on siis toisessa kerroksessa (alhaalla on vielä yksi kerros) ja mietin, että se ei sopisi “leijumaan” tuohon keskikerrokseen. Ihme ja kumma, mutta se tekee terassista astetta kodikkaamman (etenkin kun muu osa on lasia.) Oli siis hyvä päätös loppujen lopuksi ja onneksi isäni ei tapunut painostuksen alla, heh.

Terassiprojekti on nyt siis melkein valmis ja seuraavaksi pihan kimppuun…Se onkin sitten ihan oma juttunsa, sillä tällä hetkellä piha on lähempänä viidakkoa kuin mitään muuta, mutta ehkä saadaan siihenkin jotain selkoa. Tässähän on meikäläiselle hyvä kesäprojekti, heh!

 

Style Plaza Kesaterassi2Style Plaza Kesaterassi4 1Style Plaza Kesaterassi12 Kesaterassi11 Style Plaza Kesaterassi17