Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 74

 

Tämä viikko on mennyt aika väsyneissä tunnelmissa jostain syystä. Aamuisin saan tehdä töitä, että saan itseni ylös, joten tässä odotellaan lomaa jo kuumeisesti. Olen kolme viikkoa vapaalla heinä-elokuussa, joten vielä hetki pitäisi jaksaa, mutta eiköhän työmääräkin helpota heti juhannuksen jälkeen. Ihmiset alkavat hiljalleen vetäytymään kesälaitumille ja jos ilmat jatkuvat näin upeina, niin saamme kyllä nauttia mitä upeimmasta kesästä. Toiveeni on, että saisin viettää mahdollisimman paljon aikaa landella, eli “muutamme” sinne loman ajaksi.

Rakastan käyttää neuleita, mutta tähän aikaan vuodesta jätän kashmirneuleeni suosiolla kaappiin odottamaan viileämpiä ilmoja. Puuvilla- tai pellavaneuleet ovat taas sellaisia, jotka sopivat tähän vuodenaikaan täydellisesti. Ihastuin tähän H&M:n valkoiseen neuleeseen, vaikka pitkään mietin ostanko sitä ollenkaan sen takia, että se ei ole 100% puuvillaa. Suurimmaksi osaksi kyllä, joten annoin periksi ja hyvä että annoin, koska tämä neule on tullut vedettyä päälle jo useampana aamuna.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 86 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 82

Style Plaza Valkoinen Neule1

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 87Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 79 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 77 Photos/Thomas D.

Knit / H&M

Trousers / Andiata

Sunnies / Le Specs

Shoes & Bag / Zara