Thomas Drouault Sunset Lake Copy

 

x Valoisat kesäillat. Onko mitään kauniimpaa kuin yllä oleva järvimaisema puolen yön aikaan? Ei malttaisi mennä nukkumaan, kun haluisi vaan fiilistellä koko yön tätä valon määrää. Ihan huikean kauniissa maassa meillä on etuoikeus asua!

x Meillä on landella katettu terassi, jossa vietämme suurimman osan ajasta. Nyt päätimme vaihtaa terassiin kunnon lattian (jotta ilma ei pääsisi lautojen välistä sisään) ja nurkkaan laitoimme vielä takan. Nyt terassilla voi hengailla syksyyn asti oli ilma mikä tahansa. Olisi tietenkin ihana jos jokainen kesä olisi näin helteinen, mutta koska ilmasta ei voi täällä pohjolassa olla ikinä varma, niin uskon, että tämä oli kannattava satsaus.

x Kesälomat häämöttävät onneksi jo nurkan takana ja pieni tauko tekee kyllä hyvää. Viime vuonna lomia ei ehtinyt pahemmin kertyä, joten nyt kolme viikkoa vapaata tuntuu luksukselta. Ja ne tulevat kyllä tarpeeseen! Huomaan jo pelkästään blogin kanssa, että vaikka inspiraatiota olisi kuinka paljon, niin en välttämättä saa mitään aikaiseksi. Tällä viikollakin postasin vain kolme kertaa, koska energiaa ei vaan ole. Tällä tahdilla mennään varmasti nämä kesäkuukaudet ja eiköhän sitten syksyllä taas homma lähde pelittämään paremmin! Syysmuotia odotellessa…