Style Plaza Armani Beauty Nude2

 

Käytän meikkiä päivittäin, mutta siitä huolimatta tykkään luonnollisesta lopputuloksesta – toki huolitellusta sellaisesta. Mielestäni trendikäs “no makeup“-meikki on haastava toteuttaa, koska siinä tärkeimmässä roolissa on ihon kunto. Jos iho sattuu olemaan huonossa kunnossa, niin tätä meikkilookia on vaikeampi toteuttaa niin, että lopputulos on hyvä ja tasainen. Oma ihoni on ollut hyvässä kunnossa (kiitos Essen ihonhoitotuotteiden), joten ihastuin näihin Armanin uutuustuotteisiin juuri sen takia, että ne korostavat ihon hyviä puolia sen sijaan, että peittäisivät ne ja epäpuhtaudet yms. siinä samalla.

Sain testiin puuterimeikin, huulituotteen ja korostusvärin. Neo Nude Fusion-puuterimeikki on aika jännä uutuus, sillä se on yhdistelmä puuteria ja meikkivoidetta. Käytännössä se näyttää puuterilta, mutta iholla se muuttuu meikkivoiteeksi. Itse käytän tätä useimmiten nestemäisen meikkivoiteen päällä (tuntuu, että se tekee kokonaisuudesta tasaisen ja kuulaan) tai sitten sellaisenaan viikonloppuisin. Tuotetta voi myös käyttää aurinkopuuterin tavoin, eli sipaisemalla muutamaan valittuun kohtaan. Aivan ihana tuote!

Testasin myös sarjan highlighteria, joka on myös ihana. Sillä saa hohtoa poskipäihin ja mitä ikinä aluetta haluaakaan korostaa, mutta jättää kuitenkin luonnollisen lopputuloksen. Huulille sipaisen vielä Ecstasy Balmia ja voilà, täydellinen nude-meikki on valmis!

Style Plaza Armani Beauty Nude Makeup1

Style Plaza Armani Beauty Nude6*Tuotteet saatu testiin.