Style Plaza Grey Knit Outfit

 

x Perjantaina työpäivän päätteeksi juoksin St.George-hotelliin Kappahlin ja Sofia Ruudun vieraaksi. Meillä oli ihanat etkot ennen Glorian muotinäytöstä ja paikalla oli ammattimeikkaajat, hyvää ruokaa ja tietenkin ihania ihmisiä. Näytillä oli myös Kappahlin Limited Edition – mallisto, joka tulee myyntiin tiistaina. Mallistossa on mm. kukkakuosia ja yksi mielettömän upea vihreä villakangastakki. Sain valita suosikkini mallistosta ja laitoin sen villikorttina tilaukseen. En käytä normaalisti värejä, mutta se näytti niin upealta, että pakko antaa sille mahdollisuus!

x Eilen lähdimme tyttöjen kanssa landelle yhdeksi yöksi ja vaikka olikin vähän harmaampi ilma, niin meillä oli kivan rentouttava päivä. Syötiin hyvin, kippisteltiin alkavaa syksyä ja vain oltiin. Osa meni saunaan ja uimaankin, joten oli varsin perinteinen mökkiviikonloppu! Suuntaan sinne takaisin poikaystäväni kanssa taas ensi viikolla ja tavoite onkin viettää siellä vielä niin paljon aikaa kuin mahdollista ennen talven tuloa.

x Tänään olen sitten viettänyt aikaa kotosalla ja ladannut akkuja ensi viikkoa varten. Seuraavaksi ajattelin käydä vaatekaappini kimppuun ja katsoa jos sieltä löytyisi jotain kierrätettävää. Tunnen kyllä läpikotaisin jokaisen vaatekappaleen kaapissani, mutta välillä on hyvä miettiä onko jotain mistä voisi luopua.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille ja ihanaa alkavaa viikkoa!