Style Plaza Thomas Drouault 41

 

Jos syksy olisi aina näin kaunis ja lempeä, niin puolestani se voisi jatkua ikuisesti. Vaihtaisin tämän mennen tullen niihin +30 asteen helteisiin. Jopa eilinen vesisade tuntui raikkaalta eikä haitannut yhtään. Tämä luultavasti siksi, että vettä ei ole paljon sadellut viimeisten kuukausien aikana, mutta jos sitä tulisi yhtä soittoa päiväkausia, niin niitä helteitä voisi jopa tulla ikävä. Ensi viikko näyttää kyllä vielä toistaiseksi hyvältä säiden suhteen, joten ei voi valittaa!

Olen taas päässyt kullanväristen korujen makuun ja bongasin mm. COS:ilta todella kivoja kohtuuhintaisia koruja. Nämä korvikset ovat olleet korvassani harva se päivä ja kaivoin kaapistani jopa rakkaan Love-sormukseni. Tuntuu, että käytän koruja sesongeittain ja jossain vaiheessa pakkaan nämä taas takaisin omiin suojalaatikoihin ja otan toiset käyttöön. Tai sitten voi mennä viikkoja (ellei kuukausia), kun en käytä mitään koruja. Onneksi ne kestävät kuitenkin aikaa ja koska muutamalla korullani on tunnearvoa, en halua niistä luopua vaikka ne eivät olisikaan viikoittaisessa käytössä. Siellä rasioissaan ne kyllä odottavat.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

Style Plaza Thomas Drouault 43 Style Plaza Thomas Drouault 47Style Plaza Busnel Avignon Coat1 Style Plaza Thomas Drouault 48Photos/Thomas D.

Coat / Busnel* (similar here*)

Cotton knit / H&M

Trousers / H&M (similar here*)

Boots / Urban Outfitters (similar here*)

Earrings / COS

Ring / Cartier

Bag / Céline

*Gifted/Commercial links.