Style Plaxa Nordic Style Blogger Celine Phantom 7

 

Eilen sai kyllä kaivaa neuleet ja takit kaapista ihan kunnolla. Oli ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun olisin voinut laittaa enemmänkin päälle, mutta se ei kyllä haitannut. Raikas ilma tuntui aivan ihanalta niin monen helteisen viikon jälkeen. Ja hei kerrankin oli sellainen kesä, ettei tarvitse synkistellä ja valittaa ilmoista syksyn tullen! Valoa tuli kyllä tankattua niin huolella, että tällä pitäisi pärjätä ensi vuoden puolelle ongelmitta.

To do – listallani on vieläkin vaatekaappini läpikäyminen, mutta illat hujahtavat ohi yhdessä hetkessä ja tuntuu, että mihinkään ei riitä aikaa. Ehkä sitten, kun emme enää vietä viikonloppuja maalla, niin aikaa vapautuisi tähän. Kuvissa päälläni on muuten H&M:n premium quality-malliston neule, joka ei ole mennyt miksikään kovassa käytössä. Oikeastaan kaikki tuotteeni tästä mallistosta ovat olleet ihan super hyviä ja kestäviä, joten jos jotain mallistoa voin H&M:stä suositella, niin se on tätä.

Ihanaa tiistaita kaikille!

 

Style Plaxa Nordic Style Blogger Celine PhantomStyle Plaxa Nordic Style Blogger Celine Phantom 20Style Plaza Nordic Blogger Grey Knit1

Style Plaxa Nordic Style Blogger Celine Phantom 10Photos/Thomas D.

Knit / H&M

Jeans / Mango

Boots / Zara

Bag / Céline

Scarf / Balmuir*

*Gifted / Commercia link.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *