Helsinki Lo Yly3

 

…kävin katsomassa A Star Is Born-elokuvan ja voin lämmöllä suositella sitä kaikille. Mielettömän hieno elokuva ja ihan huikeita biisejä. Lady Gaga ja Bradley Cooper tekivät kyllä ihan mahtavat roolisuositukset ja elokuvan soundtrack on soinut Spotifyissa jatkuvalla soitolla. En tiedä mikä siinä elokuvassa iski niin kovaa, mutta voisin mennä katsomaan sen uudestaan vaikka heti. Ja ehkä menenkin, kun se alkaa pyörimään ensi viikon perjantaina teattereissa.

…olemme juhlineet poikaystäväni kanssa yhdeksän vuoden yhteistä matkaamme. Parhaimmat yhdeksän vuotta heittämällä! Yksi vuosikymmen mennyt ohitse sellaisella vauhdilla, että on vaikea uskoa, että olemme pitäneet yhtä jo näin kauan. Tuntuu, että vastahan me muutama vuosi sitten tapasimme, mutta tässä sitä edelleen ollaan. Onni on kyllä ne kaikki upeat ihmiset ympärilläni.

…ihanista ihmisistä puheen ollen, hyvästelin yhden kollegani tällä viikolla. Tulemme varmasti olemaan tekemisissä vielä jatkossakin, mutta tiedättekö kun jossain ihmisissä on vain sitä jotain. Kun löytää aidosti hyvän ihmisen, niin sellaisen haluaa pitää elämässään.

…olen ihastellut tätä uskomatonta syksyä. Tuntuu, että kesä ei päästä millään irti ja lämpöä riittää vielä näin lokakuun puolessa välissä. Ei voi muuta kuin tykätä! Joulukin tuntuu niin kaukaiselta, vaikka parin viikon päästä joulumyynti lähtee täydellä teholla käyntiin.

Loppuviikosta meillä on vielä staycation täällä kotikaupungissa, kun käytämme yhden hotellilahjakortin, joten viikonloppua odotellessa!