Anna Sofia Bubbleroom Grey Coat Fall 2018 Thomas Drouault 15*Kaupallinen yhteistyö Bubbleroomin kanssa.

 

Tuntuu, että tämä syksy on mennyt niin lämpimissä tunnelmissa, että kunnon takeille ei ole montaa kertaa ollut käyttöä, mutta varmaa on, että kyllä se kunnon syksy ja talvi sieltä vielä saapuu. Tämä mielessä, Bubbleroom haastoi minut ja muutaman muun bloggarin rakentamaan mieleiset syysasut heidän valikoimastaan ja itse takerruin heti takkeihin (yllätys, yllätys). Halusin luoda kaksi erilaista asukokonaisuutta – yhden siistimmän ja toisen arkisemman.

Ensimmäisen asun pääfokus on tässä pitkässä Ruuth-takissa, joka tuntui heti omalta. Tykkään tästä pitkästä mallista ja oversized muodosta. Tilasin takin muuten koossa 34, eli jos pähkäilet kahden koon välillä, niin suosittelen pienempää. Takki on ollut päälläni jo useamman kertaa ja se on ollut täydellinen näihin upeisiin syyspäiviin! Takin alle valitsin klassisen valkoisen Donna-kauluspaidan ja korkeavyötäröiset vaaleat farkut. Tällaisessa rennossa, mutta siistissä asussa viihdyn parhaiten ja näistä palasista vaatekaappinikin koostuu. Asun pariksi ei tarvinnut muuta kuin nilkkurit ja lempilaukkuni!

 

Anna Sofia Bubbleroom Grey Coat Fall 2018 Thomas Drouault 11 Style Plaza Bubbleroom1 Anna Sofia Bubbleroom Grey Coat Fall 2018 Thomas Drouault 5Anna Sofia Bubbleroom Grey Coat Fall 2018 Thomas Drouault 10


Toisen rennomman kokonaisuuden rakensin tämän Harbin-untuvatakin ympärille. Blogissa näytän harvemmin niitä viikonlopun super rentoja asukokonaisuuksia, mutta tällaisessa lookissa tulee usein tehtyä ruokaostokset ja kävelylenkit viikonloppuna. Jo viime talvena puhuin, että valkoinen toppis olisi ihana, joten ei tarvinnut kauan miettiä minkä takin halusin nostaa tässä postauksessa esille. Plussaa vielä siitä, että tuon tekoturkiskauluksen saa irti, jolloin takki näyttää taas ihan erilaiselta! Neuleet kuuluvat myös omaan syyspukeutumiseeni vahvasti, joten valitsin tähän myös Jennifer-neuleen, johon on ommeltu nuo valkoiset kauluspaidan pätkät jatkeeksi – näin neule on heti huomattavasti skarpimpi. Jalassa sitten joogahousut, joten mukavuus on taattu!

 

Anna Sofia Bubbleroom Doudoune Fall 2018 Thomas Drouault 2Anna Sofia Bubbleroom Doudoune Fall 2018 Thomas Drouault 8 Style Plaza Bubbleroom2 Anna Sofia Bubbleroom Doudoune Fall 2018 Thomas Drouault 12 Anna Sofia Bubbleroom Doudoune Fall 2018 Thomas Drouault 4

 

Tässä siis kaksi valitsemaani asua Bubbleroomin valikoimasta! Muita syksyn uutuuksia voitte käydä katsomassa täältä. Kumpi näistä asuista upposi teihin paremmin? Koodilla ANNA saatte muuten 10% alennusta Bubbleroomin valikoimasta ja ilmaisen postituksen 31.10. saakka.

Ihanaa viikonloppua kaikille!