Anna Sofia Andiata Grey Jacket Blog 4

 

Kaikki hiekan ja kamelin sävyt ovat nyt todella in, vaikkakin kyseessä on mielestäni yksi kaikkien aikojen ajattomin väri. Omasta kaapistani ei löydy kovinkaan montaa vaatekappaletta tässä sävyssä ja kyseisessä asussa taitaakin olla lähestulkoon kaikki beiget vaatteeni. Ja kuten näistä housuista näkyy – ne eivät ole päässyt kovinkaan usein jalkaani (ne on selkeästi kaivettu housupinon pohjalta). Harmaa, beige ja valkoinen vetävät edelleen eniten puoleensa, mutta hiekka tulee sitten heti neljäntenä perässä.

Tällä viikolla on kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa ja tänään kipaisen Balmuirin “uudella” showroomilla Punavuoressa. En ole vielä käynyt siellä, joten innolla odotan miltä siellä näyttää  – Balmuirin tuntien, varmasti upealta. Illalla menemme sitten  poikaystäväni kanssa A Star Is Born – elokuvan kutsuvierasnäytökseen ja kutsu tuli otollisena hetkenä, sillä juhlimme samalla vuosipäiväämme – kaksi kärpästä yhdellä iskulla, heh. Varsin kustannustehokas vuosipäivä!

Aurinkoista päivää kaikille!

 

Anna Sofia Andiata Grey Jacket Blog 28

Anna Sofia Andiata Grey Jacket Blog 7Style Plaza Kamelin Sa Vyissa 1Anna Sofia Andiata Grey Jacket Blog 18 Anna Sofia Andiata Grey Jacket Blog 13 Anna Sofia Andiata Grey Jacket Blog 30Photos/Thomas D.

Coat / Andiata

Knit / Andiata

Trousers / Suistudio

Heels / Zara

Bag / Céline

You May Also Like

2 comments

Reply

Niin upeat ja tyylikkäät kuvat taas! 🙂 Ihanaa viikkoa ja Onnea vuosipäivän johdosta!

Reply

Kiitos Mia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *