How To Order Celine Alphabet Necklace2

 

Kun Célinen Alphabet-kaulakoru alkoi näkyä pitkin Instagramia ja blogeja kuukausia sitten, en ihastunut siihen ensi näkemällä. Hiljalleen kuitenkin aloin lämpenemään sen puoleen (yllätys) ja lopulta siitä tuli pienoinen pakkomielle. Arvoin aluksi A:n ja S:n välillä, mutta mielestäni S näyttää kirjaimena jotenkin kauniimmalta (ja onhan yksi nimistäni Sofia), joten kallistuin sen puoleen. En kuitenkaan ymmärtänyt, että kyseistä korua ei niin vaan osteta ja että ne olivat niin kiven alla (kiitos Hedin uuden mallistoon ja siitä syntyneen paniikkireaktion hamstrata kaikkea Philon aikaista Célinen myymälöistä).

Ihan ensiksi käännyin Lux Bagin puoleen, mutta arvasinkin, että sieltä sitä tuskin löytyisi. Tiesin siis, että sitä pitäisi etsiä Suomen rajojen ulkopuolelta. Poikaystäväni oli menossa Madridiin, joten soitin paikalliseen Célinen-myymälään, jos heiltä sattuisi vielä löytymään korua. Myyjä lähes nauroi puhelimessa ja sanoi, että koru on loppuunmyyty koko Euroopasta. No en tietenkään luovuttanut (heh), vaan päätin seuraavaksi ottaa yhteyttä Célinen asiakaspalveluun sähköpostin välityksellä. Sieltä sain lähestulkoon heti viestin, että tämä asiakaspalvelija yrittää löytää minulle korun Pariisista, josta sen voisi sitten postittaa poikaystäväni vanhempien osoitteeseen Ranskassa. Hän löysikin korun Pariisista ja laittoi siitä viestiä minulle perjantaina. Laitoin hänelle viestin sitten lauantaina, että ottaisin korun, mutta maanantaina hän palasi asiaan ja pahoitteli, että se oli myyty loppuun viikonloppuna.

Hän kuitenkin sanoi etsivänsä minulle kyseisen korun ja viikolla sain sitten tietää, että Monacon myymälässä (meant to be) oli vielä yksi kappale jäljellä. Hän oli antanut numeroni Monacon myymälään ja vielä samana päivänä sain Whatsapp viestin myyjältä (kuvan kera), että koru on varattu minulle. Ei siis muuta kuin maksu tulille ja osoitetiedot tälle myyjälle ja paketti lähti kohti poikaystäväni vanhempien kotia heti seuraavana päivänä. Tässä vaiheessa en tosin tajunnut, että olisin antanut oman osoitteeni täällä Suomessa, koska luulisi lähetyksen onnistuneen tännekin? Alunperin etsin sitä Ranskasta sen takia, että se olisi helppo lähettää paikalliseen osoitteeseen, mutta luulisi tämän palvelun toimivan myös ulkomaille.

Sain paljon kyselyistä Instaani sen jälkeen, kun koru näkyi storissani ja moni teistä kysyi miten ihmeessä olin onnistunut löytämään tämän halutun korun. En siis ollut yksin tämän pakkomielteeni kanssa, heh. Jos joku teistä vielä etsii tätä korua, niin laittakaan ihmeessä viestiä Célinen asiakaspalveluun (clientservice.eu@celine.com), sillä he psytyvät kertomaan, että mistä myymälästä sitä voisi vielä löytyä. Korua myydään muuten kahdessa koossa (pienempi kirjain 145€, isompi 260€ ja ketju myydään erikseen hintaan 100€).