Helsinki January 2019 Thomas Drouault

 

Viikonloppu meni nauttiessa kirpeästä pakkassäästä ja kun aurinkokin vielä näyttäytyi, niin pitihän sitä ottaa kamerakin mukaan kävelylle. Niin ihanaa miettiä, että pimein aika on jo takanapäin ja tästä eteenpäin päivät vain pitenevät. Ensi kuussa eron jo huomaa, joten valoa kohti! Koko syksy ja alkutalvi on mennyt niin nopealla vauhdilla, että en edes muista, että olisin ehtinyt kärsiä valottomuudesta mitenkään liikaa. Tänä talvena meillä ei ole tiedossa mitään kaukoreissuja, mutta toiveissa olisi viikonloppu Lapissa. En ole vuosiin ollut siellä ja poikaystäväni vain kerran 10-vuotiaana. Toivottavasti saamme siis tämän reissun toteutettua!

Olen ollut todella laiska asukuvien kanssa ja vaikka varastossa on vielä muutamat kuvat, niin toivon, että saadaan uudempiakin pian purkkiin. Tässä vaiheessa ajattelin kuitenkin kääntyä teidän puoleen ja kysyä minkälaisia postauksia teillä olisi toiveissa? Saa heittää ideoita ja nyt tammikuussa olisi hyvä sauma toteuttaa niitä!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

You May Also Like

8 comments

Reply

Hei Anna Sofia! Kerroit asuntohaaveistanne, joten olisi mielenkiintoista kuulla enemmän tästä aiheesta!

Reply

Moikka Maria! Kiitos postaustoiveesta ja tämä menee työn alle 🙂

Reply

Kaikki tyylijutut on suosikkejani! Esim. mitä löytyy toivelistaltasi juuri nyt?

Reply

Kiitos ideasta – toteutetaan! 🙂

Reply

Asunnon hankintapostausta minäkin toivoisin. Millaista asuntoa olette hakemassa ja mistä yms.

Reply

Kiva kuulla, että tämä aihe kiinnostaa! 🙂 Juttua siis tulossa asuntohaaveista tässä kuussa!

Reply

Olen vasta vuoden verran sun blogia lueskellut, joten en tiedä oletkohan jo aiheesta kirjoittanut, mutta koska sun asukuvia aina ihailen, heitän postausaiheiksi esim. “Kallisarvoisimmat vaatekappaleet”, joko siis hinnaltaan tai tunnearvoltaan ja niiden tarina 🙂 Postauksessa voisi olla esim. 5 vaatekappaletta tms. Ja sitten “Vaatekaapin kulmakivet” -tyyppinen postaus olisi kiva, vaikka varmasti aiheena yleisempi. Mutta olisi kiva lukea sun ajatuksia näistä!

Reply

Moikka Mia, kiitos viestistä ja postaustoiveista! 🙂 Hyviä ideoita, eli kiitos niistä! Varmasti tulee toteutettua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *