Style Plaza The Curated Camel Coat29

 

Toivottavasti teillä oli ihana pääsiäinen? Me vietimme lähestulkoon koko loman landella ja oli kyllä niin rentouttavaa. Pääsiäiseksi osui vielä mitä upeimmat ilmat, joten mikäs siinä vapaita viettäessä. Päätimme  palata sunnuntai-iltana saunan jälkeen takaisin kaupunkiin, joten eilen saimme sitten rauhassa valmistautua uuteen viikkoon. On se kyllä kumma miten hyvää muutama ekstra vapaapäivä tekee! Onneksi on vielä vappu ja helatorstai edessä ennen kesälomien alkua, niin on muutama lyhyempi työviikko tiedossa…Kevät on sen verran kiireistä aina töissäkin, että lyhyemmät työviikot tulevat kyllä tarpeeseen!

Onneksi seuraavaan viikonloppuunkaan ei ole kovin montaa päivää ja meillä on tiedossa staycation täällä kotikaupungissa. Vaikka tuli juuri vietettyä pääsiäistä, niin tämä ekstrahemmottelu tulee kyllä todella otolliseen hetkeen! Kerron tästä lisää pian täällä blogissakin, joten pysykää kuulolla.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

 

Style Plaza The Curated Camel Coat39Style Plaza The Curated Camel Coat25Style Plaza 11 1

Style Plaza The Curated Camel Coat11Style Plaza The Curated Camel Coat21 Style Plaza The Curated Camel Coat38Photos/Thomas D.

Coat / The Curated*

Trousers & Knit / Andiata*

Heels / Zara

*Gifted.