Style Plaza Balmuir Linen 5

 

Kaiholla katson näitä kuvia ja muistelen kuvauspäivän +20 asteen lämpötiloja. Tämä kuvissa näkyvä ihana pellavasetti oli täydellinen näihin lämpötiloihin ja tulee olemaan sitä myös kesällä! Balmuirin vaatemallisto kantaa nimeä BMuir ja tämä pellavamallisto on upea. Harkitusta mallistosta löytyy täydelliset housut, paita, toppi, mekko ja tunika. Oma valintani oli mustat rennot housut* ja tämä kevyt yläosa*, mutta olisin hyvin voinut ottaa jokaisen malliston tuotteen vaatekaappiini. Kesään ja lomapukeutumiseen en muuta sitten enää tarvitsisi!

Käytän pellavaa kesäisin lähes päivittäin, sillä pidän sen rentoudesta ja siitä, että materiaali hengittää hyvin, eli se on täydellisen mukava lämpiminä päivinä. Tykkään pukeutua pitkiin hihoihin ja/tai pitkiin lahkeisiin ja viime kesänä ongelma oli lähinnä liiankin kuumat ilmat. Pellava on onneksi juuri oikea materiaali helteisiin ja pitkätkin hihat tai housunlahkeet pitävät mukavan vilpoisina.

Balmuirin pellavatuotteet tehdään muuten täysin Euroopassa ja ovat 100% pellavaa ja jos olette tykästyneet Balmuirin pellavavuodevaatteisiin, niin tulette rakastumaan näihin!

 

Style Plaza Balmuir Linen 8Style Plaza Balmuir Linen

Style Plaza Balmuir Linen 6 Style Plaza Balmuir Linen 9

Photos /Thomas D.

Trousers / Balmuir*

Top / Balmuir*

Hat / Balmuir*

Shoes / Gina Tricot* (in black here*)

*Gifted/Commercial links.