Style Plaza St George12

 

Olen hiljattain tutustunut Olivia Kleinin tuotteisiin ja ihastunut muutamaan niistä palavasti. Brändi on tosiaan suomalainen ja se tunnetaan tehokkaista, turvallisista ja puhtaista ainesosista. Tuotteet ovat lähes 99% luontoperäisiä, mutta luonnonkosmetiikkaa ne eivät kuitenkaan ole. Mikä tekee tästä ihonhoitosarjasta oikeastaan jopa vähän erikoisen on se, että vähempi on enemmän. Nyt on totuttu esimerkiksi Korealaiseen ihonhoitorutiiniin missä iholle laitetaan monta kerrosta hoitotuotteita, mutta Olivia Kleinin tuotteet ovat itsessään niin tehokkaita, että kasvosuihke ja kosteusvoide riittää jo yksinään. Seerumin voi sitten ottaa mukaan, jos iho vaatii sillä hetkellä enemmän hoitoa, mutta tosiaan jokainen tuote on yksinään jo hyvin tehokas.

Olen itse tällä hetkellä vannoutunut Essen käyttäjä, joten en ole ehtinyt vielä tutustumaan Olivia Kleinin ihonhoitoon niin, että käyttäisin vain sitä yksinään. Ihonhoidossa tuloksiakin näkyy vasta n. kuukauden kuluttua, eli jos sille tielle lähtee, niin tuotteita pitäisi tosiaan käyttää enemmän kuin muutaman kerran.

Olen kuitenkin käyttänyt Sensitive Toneria sen jälkeen kun Essen Toner Plus loppui ja se on ollut todella ihana. Kasvosuihke kosteuttaa hyvin, jättää ihon pinnan pehmeäksi ja sitä voi käyttää myös kiinnittämään meikin. Sen lisäksi Detox Mask on ollut kiva löytö ja sen kevyt koostumus tuntuu aluksi oudolta, mutta parasta siinä on se, ettei se kuivata ihoa ollenkaan. Päinvastoin, sen jälkeen iho on pehmeä kuin mikä! Ei ehkä toimi epäpuhtauksiin erityisen tehokkaasti, mutta jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Kasvovoiteita en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta vartalolle tarkoitettu Base + Lotion on aivan huippu! Se imeytyy hyvin, pitää ihon kosteutettuna pitkään ja mikä parasta, se taikoo iholle upean hehkun. Voidetta voi myös käyttää kasvoille ja se sopii hyvin myös lapsille. Tämä on sarjan suosikkini tällä hetkellä. Plussaa myös kaikista ihanan yksinkertaisista purnukoista! Olivia Kleinin tuotteisiin pääsee tutustumaan täällä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

*Tuotteet saatu testiin.