Style Plaza Skin Care3

 

Olivia Klein Oil Wash & Care*

Tämä öljypuhdistus on uudempi tuttavuus, mutta ihana sellainen. Öljy hierotaan iholle ja sen sijaan, että se huuhdellaan pois, se pyyhitään joko vanulapulla tai musliinipyyhkeellä. Itse suosin vanulappua ihan sen takia, että musliinipyyhkeitä saisi olla jatkuvasti pesemässä ja se tuntuu turhan vaivalloiselta. Öljyputsarin paras puoli on sen hellävaraisuus ja se, että iho tuntuu todella pehmeältä sen jälkeen. Varsinkin kuivaihoiselle ihan loistava tuote!

Esse Sensitive Cleanser*

Tämä on ollut suosikkini jo pari vuotta ja ehkä yksi parhaista tuotteista koko Essen valikoimassa. Maitomainen putsari puhdistaa tehokkaasti, mutta kuitenkin hellästi kuivattamatta ihoa. Rakastan myös tämän putsarin ihanaa tuoksua! Jos sinulla on herkkä iho, niin kannattaa kokeilla tätä.

Estelle & Thild Micellar Cleansing Water*

Aamuisin en pese kasvojani vedellä ollenkaan, vaan turvaudun miselliveteen. Pyyhin vanulapulla kasvot kauttaaltaan ja sen jälkeen vielä kasvovedellä. Tämä Estelle & Thildin misellivesi on täysin luonnonmukainen ja teholtaan se riittää silloin, kun kasvoilla ei ole meikkiä. Illalla käytän normaalisti Bioderman vastaavaa, joka antaa meikille kyytiä paremmin kuin tämä. Bioderman käytön jälkeen pesen kasvot sitten vielä Essen putsarilla, mutta aamulla riittää kevyempi puhdistus tällä Estelle & Thildin misellivedellä.

 

*Mainoslinkki/Saatu.