Style Plaza Armani Prive2

 

Armani Privé Orangerie Venise

Ihastuin Armani Privén tuoksumaailmaan palavasti viime joulukuussa, kun osallistuin brändin Afternoon Tea-hetkeen Kämpissä. Ihanien tarjoiluiden lomassa tuoksuttelimme toinen toistaan ihanampia tuoksua ja kuulimme tarinoita niiden takaa.

Nyt Armani Privén tuoksumallistoon on tullut uusi tulokas – Orangerie Venise, joka on aivan mieletön. Tuoksua on jopa vaikea kuvailla, koska se on niin moniulotteinen; pehmeä, mutta samalla aavistuksen kirpeä sitrustuoksu. Tuoksussa on kuitenkin myös lämpöä ja savun tuoksua , kiitos nerolin ja setripuun. Mielettömän hienostunut tuoksu, joka kestää iholla pitkään. Kannattaa käydä tutustumassa tähän tuoksuun livenä ja Armani Privén tuoksut löytyvät Stockmannin pisteeltä Helsingistä!

P.S. Tämä mainosfilmi vie tuoksun maailmaan, eli Venetsian kaduille ja appelsiinipuiden sekaan.

 

Style Plaza Anni Ruuth Dagny Rose

 

Anni Ruuthin Dagny Rose-öljyparfuumi

Tuoksusta toiseen! Jos kesäksi pitäisi valita yksi luonnollinen tuoksua, niin se olisi Anni Ruuthin huumaava Dagny Rose. Tämä öljyparfyymi on luotu yhteistyössä kotimaisen Frantsilan kanssa ja se on täysin luonnonmukainen. Parfyymi kostuu mm. ruususta, laventelista, limestä, nerolista ja vaniljasta. Tätä on ihana pyöritellä ranteeseen ja kaulaan kesäaamuisin! Iso suositus ja loistava lahjaidea ystävälle. Myynnissä Annin omassa verkkokaupassa ja mm. Harmonia-putiikissa Kluuvikadulla.

 

*Tuoksut on saatu blogin kautta.