Style Plaza Cos3

 

Pitkästä aikaa! Tuntuu, että tämä muutto ja muutenkin ekstrakiireinen syksy on aiheuttanut sen, että kaikki “ei pakolliset” asiat ovat saaneet väistyä sivuun odottamaan parempaa aikaa. En suostu ottamaan blogista mitään paineita, joten se kärsii ensimmäisenä, mutta uskon, että pääsen taas parempaan rytmiin kun asuntoasiat eivät vie kaikkia (työn jälkeisiä) energioita.

Poikaystäväni vanhemmat olivat myös täällä viime viikolla ja edellinen viikonloppu meni heidän kanssa maalla. Vaikka ilmat olivatkin huonot, niin he silti nauttivat siellä olosta. Saunassa taisi mennä lähes pari tuntia ja rohkeimmat uskalsivat järveenkin asti. Vaikka maaseutua rakastankin, niin päivät alkavat olla sen verran pimeitä, ettei mökille tee enää mieli. Ensi keväänä sitten taas ja onneksi Espooseen pääsee vanhempien luokse aina kun kaipaa tilaa ja luontoa! Olemme kyllä viihtyneet uudessa kodissa todella hyvin ja parasta täällä on se, että vaikka koti on aivan ytimessä, niin täällä vallitsee mieletön rauha. Valoisuuden lisäksi lempiasiani tässä kodissa!

Syysmuoti on normaalisti suosikkini, mutta tänä syksynä olen kulkenut samoissa vaatteissa viikosta toiseen. En ole jaksanut panostaa asuihin, kun energiat on ollut ihan muualla (syy myös siihen miksi asukuvia on ollut nyt ennätysvähän). Olen esimerkiksi kierrättänyt muutamia lempineuleitani viikosta toiseen ja tämä kuvissa näkyvä COS:in* on yksi niistä. Käytän tätä ainakin pari kertaa viikossa, eikä neule ole mennyt miksikään, joten voin sitä lämmöllä suosittelen!

Nyt kohti uutta työviikkoa – energiaa kaikille tästä pimeydestä huolimatta!

 

Style Plaza Cos Knit 3Style Plaza Cos Knit 6Style Plaza Cos Knit Style Plaza Cos Knit 7 Style Plaza Cos2 Photos / Thomas D.

Coat / COS*

Knit / COS*

Jeans / Gina Tricot (similar here*)

Bag / Chanel

Boots / Zara (similar here*)

Earrings / Syster P*

*Gifted/Commercial links.