Style Plaza Winter Helsinki 16

 

Vietin lähestulkoon yhden kolmannen elämästäni ulkomailla ja sen kautta rakkaus omaan kotimaahan sen kuin kasvoi. Ennen ulkomaille muuttoa pidin monia asioita itsestäänselvyytenä, mutta heti kun sai perspektiiviä asioihin, ymmärsin kuinka hyvin monet asiat Suomessa ovat. Rakastuin uudestaan selkeisiin vuodenaikoihin ja vaikka tämä pimein vuodenaika viekin usein kaikki energiat, niin se, että saa kokea kevään, kesän ja syksyn täydessä loistossaan on joka vuosi täysin sen arvoista. Kaksitoista kuukautta on loppupeleissä hyvin lyhyt aika ja se , että se pitää sisällään niin mielettömän kauniita vuodenaikoja on kyllä yksi tämän maan uskomattomimmista asioista (puhumattakaan koulutuksen tasosta, terveydenhoidosta, puhtaasta vedestä ja ilmasta, mielettömästä luonnosta jne).

Kun elämänkumppani on ulkomaalainen, ei ole ikinä itsestäänselvyys missä maassa sitä asutaan. Olen hyvin onnekas, että mieheni halusi muuttaa Suomeen ja on viihtynyt täällä niin hyvin. Ikinä ei tiedä mihin tulevaisuus vie, mutta nyt nautin täysillä siitä, että saadaan asua täällä perheeni ja ystävieni ympäröimänä.

Hyvää itsenäisyyspäivää rakkaalle kotimaalle ja teille kaikille sinne ruudun toiselle puolella. Tänään kippistellään 102 vuotiaan Suomen kunniaksi!

 

Img 3724

Dji 0427

Drone Lake Thomas Drouault 6

Style Plaza Winter Helsinki 18

Style Plaza Summerhouse15 1Photos/ Thomas D.