Style Plaza Kosmesuosikit3 1

 

Esse Hyaluronic Serum

Te tiedättekin, että rakastan Essen tuotteita ja tämä heidän uusin hyaluronihapposeerumi kiinnosti sen verran paljon, että laitoin sen joululahjalistalleni. Jouluna paketista paljastuikin tämä tuote ja tykästyin siihen kovasti. Suihkin tämän alle kosteuttavaa kasvovettä, sitten lisäsin seerumin ja sen jälkeen vielä voiteen. Tuntuu, että tällä yhdistelmällä sain ihoni nopeastikin parempaan kuntoon. Kuulemma kasvovesi on tämän tuotteen kanssa melkein välttämätön, sillä hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ja sen takia sitä ennen kannattaa suihkia kasvovettä ihan kunnolla. Päälle vielä voide lukitsemaan kaikki se kosteus ja ainakin itse huomasin jo parissa viikossa eron. Iho oli selvästi kimmoisampi, kosteutetumpi ja epäpuhtauksia puski huomattavasti normaalia vähemmän. Ainoa miinus tässä tuotteessa on sen pieni koko (loppui reilussa kuukaudessa) hintaan nähden (15ml/47€).

Batisten Bare – kuivashampoo

Pesen hiukseni noin 2-3 kertaa viikossa ja välipäivinä suihkin kuivashampoota tarvittaessa. Tykkään kevyistä kuivashampoista jotka antavat puhtaan, mutta silti luonnollisen lopputulokset. Moni tuote jättää tahmaisen fiiliksen koko päiväksi, mutta tämän kanssa sitä ei tarvitse pelätä. Hiukset näyttävät ja tuntuvat siltä kuin ne olisi juuri pesty ilman mitään tahmaista fiilistä. Ihan huipputuote!

St. Tropez Gradual Tan Classic

Tästä itseruskettavasta olen kirjoittanut täällä aikaisemminkin, mutta itseruskettavien aika on taas pian käsillä, joten ajattelin taas vinkata tästä. St. Tropezin tuotteet ovat lähes kaikki mielestäni huikeita, mutta tämä asteittain päivettävä voide on loistava. Tällä saa luotua todella luonnollisen ja kevyen päivetyksen – juuri sellaisen mitä muut eivät ehkä huomaa, mutta mikä piristää ilmettä kummasti. Käytän tätä keväisin aina pari kertaa viikossa, mutta tätä voi käyttää ihan päivittäinkin. Tämä light/medium antaa todella hillityn sävyn ja jos tykkää aavistuksen tummemmasta niin suosittelen valitsemaan medium/darkin.

Madara Brow Pomade

Sain viime vuoden lopulla testiin Madaran uusia meikkejä ja tykästyin useampaan sarjan tuotteeseen. En kuitenkaan vielä silloin ollut tutustunut tähän voidemaiseen kulmaväriin (vanhat tuotteet oli vielä käyttämättä), mutta nyt vihdoin korkkasin tämän ja vitsit miten hyvä tuote! Levitän sitä siveltimellä ja sen koostumus ja väri on ihan täydelliset. Tuote myös pysyy paikoillaan koko päivän ja purkki on niin riittoisa, että tämä ei ihan heti lopu! Vaaleahiuksiselle voin suositella lämmöllä sävyä 20 Frosty Taupe.

Weleda Everon Lip Balm

Kävin Sugarin showroomilla muutama viikko ja sain sieltä testiin tämän Weledan huulirasvan. Aina talvisin huulien iho on kovalla koetuksella ja on tuntunut, että oikein mikään ei auta ja jotkut tuotteet vain pahentavat ongelmaa. Korkkasin tämän huulirasvan tosiaan vasta pari viikkoa sitten, mutta sehän toimii todella hyvin! Pitää huulet kosteutettuna ja sen jälkeen kun otin tämän käyttöön niin olen huomannut merkittävän eron – ei enää korpuksi kuivuneita huulia. Loistava tuote päivittäiseen käyttöön ja pisteet loistavasta hinta-laatusuhteesta (6,50€)!

 

*Osa tuotteista PR näytteitä.