Style Plaza Bebe7

 

Kuten otsikosta (ja kuvasta) saattaa arvata, odotamme mieheni kanssa esikoistamme! Jos kaikki menee hyvin, niin bébén on määrä syntyä loppukeväästä. Olemme niin onnellisia ja kiitollisia eikä rehellisesti sanottuna vieläkään tunnu oikein todelta. Niin outoa ajatella, että jo muutaman kuukauden kuluttua maailmamme mullistuu täysin.

Halusimme pitää tämän uutisen mahdollisimman pitkään vain lähipiirimme tiedossa, mutta nyt mahakin on alkanut kasvamaan siihen malliin, että sitä on hieman hankala peitellä, heh. Tuntuu siis nyt luonnolliselta jakaa uutiset täällä blogissakin! Viimeisten kuukausien aikana päässä on pyörinyt yhtä sun toista, joten on helpottavaa, että voin olla täällä avoimempi. Varsinaista äitiysblogia tästä tuskin tulee, mutta varmasti jaan täällä ainakin jotain vauva-aiheisia juttua, koska aihe on nyt niin ajankohtainen itselleni. En ole ikinä pitänyt raskautta ja äitiyttä itsestään selvänä asiana ja se, että yksi suuri unelma on näin lähellä vetää kyllä erittäin kiitolliseksi ja nöyräksi.

Viimeiset kuukaudet ovat siis menneet pienessä kuplassa, mutta ihanassa sellaisessa <3

P.S. Asu on Alexan suunnittelemasta kashmirmallistosta Balmuirille!

You May Also Like

8 comments

Reply

❤️❤️❤️

Reply

<3<3<3

Reply

Aivan ihana uutinen ja tosiaan, ihanasti tuo vauvamasu on nyt pullahtanut esille, sillä Instan aiemmista kuvista raskautta ei olisi voinut edes arvata tai huomata
Onnea vielä tätäkin kautta ❤ ja ihanaa loppuodotusaikaa! Minä ainakin toivon että vauvajuttuja tulee myös blogin puolelle. Onhan äidiksi tuleminen ja vauva niin iso juttu

Reply

Kiitos Henna! <3 Kaapissa on niin täydellisiä "mahan piilotus" neuleita, että niiden kanssa se on pysynyt hyvin piilossa, heh. Toki kuviakin valinnut tänne niin, että raskaus ei vielä näkyisi! Vauvajuttuja varmasti tulee, eli palataan niihin 🙂 Kiitos vielä onnitteluista!

Reply

Onnittelut koko perheelle <3! Ihana juttu!

Reply

Kiitos tuhannesti Taina! <3

Reply

Ihania uutisia, onnea koko perheelle!

Reply

Kiitos paljon Tiia! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *