Style Plaza Camel Coat 20

 

Pitkästä aikaa taas täällä blogissa! Takana on aika rankat pari viikkoa ja nyt se kyllä tuntuu olossa. Pientä flunssaa pukkaa ja olo on muutenkin puolikuntoinen. Koronaviruksesta ei varmasti ole kyse, mutta onhan tässä hyvä olla erityisen varovainen – ei pelkästään itseni ja vauvan takia, mutta jo ihan muidenkin vuoksi. Koronavirus on aiheena varmasti nyt kaikkien huulilla ja hyvä niin – jos se leviämistä voi hidastaa omilla toimillaan, niin sitten näin on toimittava. Ihan uskomatonta, kun osa ei tunnut välittävän ollenkaan ja vaikka itsestään ei olisikaan huolissaan, niin voisi edes miettiä muita. Itseäni eniten huolestuttaa tässä tilanteessa terveydenhuollon ylikuormittuminen ja etenkin näin raskaana ollessa kyllähän se mietityttää. Tai jos läheinen olisi kolarissa tai muuten tarvitsisi kiireellistä hoitoa ja sairaalat ovat ihan tukossa koronavirustapauksista, niin silloin sitä viimeistään jokainen meistä toivoisi, että olisi tehnyt kaikkensa taudin leviämisen hidastamiseksi.

Moni vaikuttaja on somessa tuonut esille erinomaisia mielipiteitä siitä miten nyt on oikea aika (etenkin) tukea pieniä ja keskisuuria kotimaisia yrityksiä. Tuetaan heidän liiketoimintaa käyttämällä verkkokauppoja ja jos joku harrastustoiminta yms. on peruttu, niin ei vaadita rahojamme takaisin. Jätetään myös sitä vessapaperia ja pastapakkauksia muillekin ja ostetaan ruokatarpeita kohtuudella. Pidetään käsihygieniasta erityisen hyvää huolta ja jos on vähänkään flunssainen olo, niin pysytään kotona. Raittiista ulkoilmasta voi jokainen nauttia (ja kannattaakin), mutta lähikontakteja kannattaa välttää, jos siihen on pienikin mahdollisuus.

Pysykää terveinä ja nautitaan tästä aurinkoisesta viikonlopusta – oli se sitten neljän seinän sisältä tai raikkaassa ulkoilmassa!